Skip to main content

De buitenlandreis van de Porsche Club Holland voerde dit jaar naar de Frans-Duitse Elzas. In totaal 7 dagen van donderdag 5 september tot en met woensdag 11 september 2013.

Tijdens deze dagen bezochten de 19 equipes toplocaties op het gebied van wijn: Domein André Scherer, Weingut Dr. Heger, Weingut Allendorf en natuurlijk niet te vergeten de eerste en fantastische ontvangst op Weingut Schloss Saarstein.

Na de start in restaurant Forty Seven in België leidde de reis ons naar Trier – Husseren Les Chateaux – de Vogezen met Ribeauville en Riquewihr- de mooie Kaiserstuhl- Iringen- en tot slot Oestrich-Winkel.

Mooi weer, prettige hotels, goed gezelschap en vooral veel prachtige ritten met onze favoriete auto's hebben er voor gezorgd dat de deelnemers zeker zullen terugkijken op een fantastische week met de PCH.

U kunt een uitgebreid verslag straks terugvinden in het PCH-Jaarboek van 2013. Daarin staat ook het verslag van de reünie gehouden in november bij Vis aan de Markt, het restaurant van Maurice de Coninck die achter de schermen van deze reis onze evenementencommissie tot grote steun is geweest.