Skip to main content

Wilt u uw Porsche echt leren beheersen? De Porsche Club Holland heeft een unieke samenwerking ontwikkeld met Bleekemolens Racing School. Een tweedaagse opleiding, exclusief voor PCH leden. De racecursus van Bleekemolens Racing School is zeker niet alleen bedoeld voor mensen die de ambitie hebben om te gaan racen. Ook voor automobilisten die hun auto tot in de perfectie willen leren beheersen is deze cursussen uitermate geschikt. Cursisten van Bleekemolens Racing School zijn na de training dan ook gegarandeerd betere automobilisten. De deelnemers van de vorige twee PCH cursussen waren zonder uitzondering extreem enthousiast over de kwaliteit van de opleiding.

Voordelen van deze unieke PCH cursus:

-U traint samen met andere PCH leden; er is geen risico in een veld met deelnemers terecht te komen die het minder nauw nemen met het benodigde respect voor elkaars materiaal.
-U krijgt les van de meest ervaren instructeurs met één instructeur per twee deelenemers; een uniek aanbod!
-Door de enorme hoeveelheid uren die Bleekemolens Racing School en Bleekemolens Race Planet beschikbaar hebben op het Circuit park Zandvoort wordt een intensief programma met extreem veel rijtijd geboden.

Bleekemolens Racing School is een door de Knac Nationale Autosport Federatie, oftewel KNAF, erkende raceopleiding. Het slagingspercentage is dankzij de intensieve en professionele begeleiding dan ook ongekend hoog. Maar liefst 98% van de cursisten behaalt de felbegeerde racelicentie. Vanzelfsprekend zijn de cursus, het theorie- en praktijkexamen perfect op elkaar afgestemd.

Bij voldoende belangstelling (minimaal 6 deelnemers) zal ook in 2013 een racecursus georganiseerd worden voor PCH leden. Om de belangstelling te peilen kunnen geïnteresseerden zich vrijblijvend aanmelden via de onderstaande link. Bij voldoende belangstelling wordt een cursus ingepland. Op dat moment ontvangt u een uitnodiging en kunt u zich definitief aanmelden voor de cursus.

Voor meer informatie en een indruk van het programma vindt u onderstaand een link naar de beschrijving van de cursus gehouden in 2012.

Beschrijving Cursus 2012

Vrijblijvende aanmelding voor belangstellenden