Skip to main content

29 maart 2011

Dit jaar vindt van 13 april tot en met 23 april de AutoRAI weer plaats in de Amsterdam RAI. Pon Porsche Import wil de clubleden de mogelijkheid geven om kans te maken op een gratis toegangskaart voor de AutoRAI en een bezoek aan de Porsche stand.

Net zoals voorgaande jaren heeft Porsche een besloten stand. Op vertoon van de Porsche Clubcard bent u als Porsche Clublid van harte welkom. Onderstaand is een uitnodiging op genomen met de uitleg hoe clubleden een kans maken op een gratis toegangskaart voor de AutoRAI

Leusden, 21 maart 2011

Maak kans op een toegangskaart tot de AutoRAI 2011

Geacht clublid,

Voor de 58e maal in haar geschiedenis vindt dit jaar de AutoRAI 2011 plaats. Op deze toonaangevende autobeurs zal Porsche uiteraard niet ontbreken. Net zoals voorgaande AutoRAI beurzen heeft Porsche ook dit jaar een besloten stand. Maar op vertoon van uw clubcard heten wij u daar van harte welkom!

Primeurs van Porsche: Met genoegen presenteren wij onze nieuwste modellen op de AutoRAI, zoals de Porsche 911 Black Edition en de Cayman R. Verder kunt u kennismaken met 911 GT3 R Hybrid, een unieke versie van de Porsche Panamera Turbo met een uitgebreide Exclusive uitrusting en een Cayenne S Hybrid. Unieke modellen die allen tijdens de AutoRAI te zien zullen zijn.

AutoRAI 2011
De AutoRAI vindt plaats van woensdag 13 tot en met zaterdag 23 april. U kunt de Porsche stand bezoeken in de Parkhal (hal nummer 8, stand nummer 112). Voor dagelijkse openingstijden en meer informatie kijkt u op www.autorai.nl

Heeft u al interesse om ons te komen bezoeken op de AutoRAI? De eerste 100 clubleden die een mail sturen naar: mariska.boon@pah.nl krijgen een toegangskaart. Vermeld in elk geval in uw e-mail naam, adres en woonplaats zodat wij de kaart naar u toe kunnen sturen.

Wij hopen u binnenkort te zien op de Porsche stand tijdens de AutoRAI 2011.

Met vriendelijke groet,

Hannie Steeman
Pon Porsche Import