Skip to main content

De Nieuwjaarsreceptie van de PCH vond dit jaar plaats bij het IVA in Driebergen. Het instituut waar vele professionals uit de automotive industrie in Nederland hun opleiding hebben gevolgd. De opkomst was bijzonder hoog, maar liefst honderd deelnemers verleenden acte de présence.

Na de ontvangst met bubbels in de villa van het IVA en een groepsfoto, wandelden de deelnemers naar de grote Spijkerzaal. De entree was opgesierd met een splinternieuwe Panamera Turbo, beschikbaar gesteld door Pon Porsche Import. Met name het vernieuwde interieur van de  Panamera trok veel bekijks en bewonderende blikken.

Caspar Lecluse, verantwoordelijk voor de marketing & communicatie bij het IVA verzorgde een korte presentatie. Daarna volgde een terugblik op het PCH jaar 2016, een vooruitblik op de agenda voor 2017 en uiteraard vond de prijsuitreiking van de toer- en sportbekers 2016 plaats. De PCH Club Trofee werd voor het eerst in bijna 10 jaar weer uitgereikt. De eer viel te beurt aan Daniël Sandifort als dank voor het werk dat hij verrichte voor het ontwerp van het nieuwe PCH logo en de decoraties voor het PCH 60-jaar jubileumfeest.

Er volgde een gezellig samenzijn onder het genot van een drankje en veel verschillende hapjes van een uitzonderlijk goed en uitgebreid buffet.