Skip to main content

Door de recordopkomst van bijna 120 deelnemers, was de grote zaal van kasteel Hooge Vuursche maar net groot genoeg voor de PCH Nieuwjaarsreceptie 2020. Hiermee wordt duidelijk aangetoond dat het sociale aspect binnen de vereniging een belangrijke plaats inneemt.

Na het gezamenlijk proosten op het nieuwe jaar, nam voorzitter Walther Blijleven het woord met een korte terugblik op de activiteiten van 2019. Vervolgens werd de agenda met activiteiten voor 2020 gepresenteerd. Dit jaar vinden er twee grote buitenland evenementen plaats. De Mediterrane Cruise met een bezoek aan de F1 Grand Prix van Monaco en een  reis door Italië, Slovenië en Oostenrijk. René Pelgrum verzorgde als één van de organisatoren van het laatst genoemde evenement een uitgebreide presentatie van het programma.

In 2020 is er een vol PCH activiteiten programma. Diverse leden hebben de organisatie van een tourrit op zich genomen, waarbij een groot deel van ons land zal worden aangedaan. Uiteraard is er ook voldoende ruimte voor de sportieve evenementen op de kalender.

Als gebruikelijk werden de sport- en toerbekers 2019 uitgereikt. In de categorie Sport ging de 1e prijs bij de dames naar Ellen Groen. De  1e prijs in groep 1 (tot 350 pk) ging voor de tweede keer op rij naar Paul Tak. In groep 2 (350+ pk) was de trofee voor William Zegers.

De winnaar van de toerbeker 2019 was Vincent de Kruijff. Behalve de fraaie trofee die bij deze prijs hoort, ontving Vincent ook de Ton van Heuzen wisseltrofee uit handen van Judy van Heuzen.

Na de presentaties en de prijsuitreiking werd er nog uitgebreid nagepraat en geborreld door de aanwezige leden.

 

Voor het fotoverslag: klik hier