Skip to main content

16 januari 2011

De nieuwjaarsreceptie van de PCH vond plaats in het fraaie koetshuis van het onlangs volledig gerestaureerde kasteel Staverden, in de buurt van Ermelo. De kasteelheer zette de hoofdpoort open, zodat de Porsches rondom het koetshuis geparkeerd konden worden, goed te zien vanaf de weg en voor de bezoekers van het kasteel.

De opkomst was dit jaar bijzonder hoog met ca 75 deelnemers, die konden genieten van een uitgebreide high tea. Opvallend was het hoge aantal aspirant leden en zelfs een aantal belangstellenden die voor het eerst een PCH evenement bezochten. Dat beviel blijkbaar zo goed, dat een dag later drie nieuwe inschrijfformulieren op het secretariaat werden ontvangen.

Voorzitter Henry de Vaal blikte terug op een uitermate geslaagd verenigingsjaar 2010, en een gestage groei van het ledenbestand. De agenda voor 2011 werd gepresenteerd waarbij Walther Blijleven een uitgebreide presentatie liet zien van ‘Het Highland Games’, de jubileumreis van de PCH in september. De (voor)inschrijving hiervoor is inmiddels geopend. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! Een mailtje naar het secretariaat kan uw plaats op de deelnemerslijst bij voorbaat verzekeren.

Volgens de traditie werden er speldjes uitgedeeld aan de leden die promoveerden van aspirant- naar volwaardig led. Deze eer viel te beurt aan Martin vd Heuvel, Arjan Oudkerk, Daniël Sandifort en Dominicus Smit. Tibor Kiszer ontving de oorkonde die hoort bij het hem in 2010 verleende lidmaatschap van bijzondere verdienste.

Tenslotte werden ook de jaarbekers uitgereikt: de 1e prijs Groep 1 Sport voor Joop Arendsen, 1e prijs Sport Groep 2 voor Rem Koolhaas en de 1e prijs Sport Dames voor Mehdi van Bemmel. De toerbeker en de bijbehorende wisseltrofee ging voor het tweede jaar in successie mee naar huis met Berry en Karin Arendsen. Voor alle 1e prijswinnaars werden de prijzen dit jaar beschikbaar gesteld door Porsche AG Club Support: bijzonder fraaie glazen trofeeën met als thema 40 jaar Porsche 917. De Club Trofee voor 2010 ging naar Evan Kersbergen en naar Erik de Vaal voor hun bijzondere verdiensten in het organiseren en begeleiden van de sport evenementen en voor hun professionele werk als club instructeur.

Al met al beleefden alle deelnemers een zeer geslaagde middag en vormde dit evenement een geweldige start van het jaar 2011.

Klik voor een volledig fotoverslag op deze link