Skip to main content

Ongeveer honderd Porsches verzamelden zich in Rotterdam vóór de paddock op de dag van de City Race 2013. De PCH en Porsche Centrum Rotterdam hadden alle moeite gedaan om in het voorprogramma van deze race dwars door de stad over het stratenparcours te kunnen rijden.

Vervolgens was er bij de Rotterdamse dealer een fantastische ontvangst voor clubleden en klanten, ruimschoots voorzien van vis en schaaldieren en bedoeld als aftrap van een prachtige rally door de de polders. Met een roadbook en een fotoserie kon men punten scoren voor een beker of voor de door Porsche beschikbaar gestelde miniatuur 911 Sport Classic.

De bijna 100 km lange toerrit langs water, over dijken en door polders van het Rotterdamse achterland was een belevenis voor rijders en belangstellenden langs de kant van de weg.

Met dank aan Porsche Centrum Rotterdam, Zeeland's Roem, Vis aan de Markt, Brussels Lof en De VKV Groep die een fantastische belevenis mogelijk gemaakt hebben onder leiding van de PCH evenementencommissie.

Voor de gehele fotoserie klikt u op de link naar de fotopagina.