Skip to main content

Meer dan 80 Porsche liefhebbers ontmoetten elkaar tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 13 januari in Kasteel 't Kerckebosch in Zeist. Het was tijd om elkaar veel sportiviteit en gezondheid toe te wensen en terug te blikken op de hoogtepunten van 2012.

Zoals gebruikelijk werden de toer- en sportbekers uitgereikt aan de meest succesvolle rijders van vorig jaar. Ons erelid Judy van H. heeft een nieuwe Ton van Heuzen wisseltrophee uitgereikt omdat de oude trophee door een 3-voudige winnaar vorig jaar in bezit mocht blijven.

Een dame en een vijftal heren mogen zich vanaf heden PCH-lid noemen en kregen het speldje uitgereikt. De PCH hoopt deze mensen vaak te mogen begroeten bij onze evenementen. Inmiddels is er een enthousiaste evenementencommissie die voor dit jaar een prachtige en afwisselende agenda heeft samengesteld. U treft een uitgebreid jaaroverzicht aan op de speciale pagina op deze website.

De redactie had de eer om opnieuw een full color jaarboek te presenteren met alle wetenswaardigheden van vorig jaar. Hierin staan veel verslagen, foto's, Porsche nieuws en boeiende interviews met leden. Onze voorzitter mocht uit handen van de hoofdredacteur het eerste exemplaar in ontvangst nemen waarbij hem een onbekende verrassing voor ogen kwam. Tijdens het meerdaags evenement in Oostenrijk deed zich een hilarische scene voor die als stripverhaal door één van onze leden is weergegeven.

Na de gebruikelijke feestelijke opening en de presentatie van de nieuwe evenementenagenda stond er een uitgebreide high tea klaar. Na lovende woorden een tafel vol zoetigheden die de ontspannen sfeer alleen maar versterkte.

Wij wensen u nogmaals een fantastisch clubjaar met veel sportiviteit toe!