Skip to main content

12 februari 2011

Jaarlijks kan Porsche Club Support in Duitsland nog geen 10% van de aanvragen voor een fabrieksbezoek van de 650 Porsche Clubs uit de hele wereld honoreren. Omdat de PCH dit jaar haar 55-jarig jubileum viert, komen wij in aanmerking voor één van de schaarse beschikbare plaatsen.

Het bezoek aan het Porsche Museum en de fabriek in Stuttgart zal plaatsvinden op 25 maart a.s. Door het strenge beleid in de fabriek en door het feit dat daar een aantal verbouwingen gaande zijn kunnen er slechts 30 bezoekers in de fabriek worden toegelaten. Om dezelfde reden kan dit jaar niet worden gegarandeerd dat de (gehele) productielijn kan worden bezocht. Een bezoek aan de motorenfabriek staat wel definitief op het programma.

Om de inschrijving zo eerlijk mogelijk te laten verlopen zal binnenkort een on-line inschrijfformulier op de site worden geplaatst. PCH leden zullen vooraf per mail worden geïnformeerd wanneer dit inschrijfformulier beschikbaar zal zijn. Inschrijven op een andere manier is niet mogelijk!

Deelname is voorbehouden aan PCH leden en aspirant-leden. Aanmeldingen worden strikt behandeld in de volgorde van binnenkomst van het formulier. Er kunnen maximaal twee personen per inschrijving/auto worden aangemeld. Er geldt een door Porsche opgelegde leeftijdsgrens van 16 jaar voor het fabrieksbezoek. Fotograferen in de fabriek (op welke manier dan ook) is absoluut verboden omdat Porsche de privacy van haar werknemers wenst te beschermen. De lunch in het beroemde Christophorus restaurant van het museum en een diner in Stuttgart worden ons aangeboden door Porsche Club Support.

De PCH zal tijdig zorg dragen voor de nodige hotelreserveringen. Details hierover vindt u in de uitnodiging die binnenkort aan onze leden wordt verstuurd. Houdt uw mailbox de komende tijd goed in de gaten!!!