Skip to main content
 Dinsdag, 22, September, 2009

Convocatie Nato Tiger Meet
Uitnodiging
Inschrijfformulier en betalingsinstructies

Nato Tiger Meet

INSCHRIJVEN VOOR 10 SEPTEMBER 2009!

De NATO Tiger Meet is een jaarlijkse operationele oefening die in 2009 zal gehouden worden op de vliegbasis Kleine Brogel in België en die georganiseerd wordt door de Tiger association. Deze organisatie werd opgericht in 1961 en bestaat uit NATO smaldelen met de tijger als gemeenschappelijk embleem en heeft als doel de internationale relaties, de uitwisseling van ideeën en nieuwe gevechtstactieken te bevorderen.

Van 14 tot 25 september nemen 30 smaldelen uit 18 landen deel aan de Nato Tiger Meet, een internationale oefening waaraan zowel lucht-als landstrijdkrachten deelnemen. Meer dan 70 vliegtuigen voeren dagelijks een aantal oefeningen uit en strijden voor het bemachtigen van de Silver Tiger Trophy.

Op dinsdag 22 september 2009 brengt de PCH samen met de drie officiële clubs van België een bezoek aan de basis. Vanuit een luxueuze vip-tent (die net naast de startbaan gelegen is) krijgen wij een schitterend zicht op de verschillende vliegbewegingen. Spektakel gegarandeerd. Een shuttle-bus brengt onze leden naar de parkeerplaats van de vliegtuigen. Daar kunnen we het opstarten van dichtbij volgen. Voorts staat er ook een rondleiding van de militaire basis op het programma.

Natuurlijk ontbreekt de catering niet. ’s Morgens krijgen we koffie met gebak en ’s middags is er een uitgebreid “walking buffet” voorzien. Water, frisdrank, bier en wijn zijn inbegrepen.

Deelname: € 95,- per persoon
aanvang: VIP village open vanaf 09:00
einde: 18:00 uur