Skip to main content

NIEUWJAARSRECEPTIE 2006

15 Januari

De Nieuwjaarsreceptie was dit jaar eens ‘alternatief’ van opzet. Vernieuwing op z’n tijd voorkomt immers dat evenementen voorspelbaar worden. Dit jaar hadden we een erg leuke locatie in Beusichem : Restaurant en Theater ‘Het Heerenlogement’. Perfect qua afmeting en indeling en ook wat betreft de akoestiek.

Over dat laatste is wel wat te doen geweest. We hadden als bestuur namelijk bedacht dat het leuk zou zijn om live muziek op de Nieuwjaarsreceptie te hebben en hadden een topattractie weten te strikken: De Ferry Völker Show Band, onder leiding van ons PCH lid Ferry Völker.

Uiteraard vinden wij als organisatie dat Ferry deze middag een geweldige job heeft gedaan. Dit alles onder het motto: er moet bij de PCH meer gefeest worden! Er waren echter, geloof het of niet, ook een aantal mensen niet tevreden. Die konden het geluidsniveau van Ferry’s band niet waarderen, omdat zij van mening waren dat een Nieuwjaarsreceptie dient om elkaar een gelukkig Nieuwjaar te wensen en bij te kletsen.

Uiteindelijk hebben we toch maar weinig mensen kunnen betrappen op een voortijdig vertrek (ook Kees niet), dus daaruit leiden we af dat de receptie toch wel geslaagd geweest is. En aan het eind van de middag werd er zelfs door een groep mensen vol enthousiasme gedanst met de mededeling: ‘dit zou vaker moeten gebeuren!’

Uiteraard werden er deze middag onder het toeziend oog van de ongeveer 80 aanwezigen nog de felbegeerde PCH speldjes uitgereikt aan Armand van Leeuwen en Jan Heemskerk. Louis Bouman en Ad van der Smissen hebben hun speldje nog tegoed, zij konden niet aanwezig zijn. De PCH bekers voor gereden toer- en sportritten vonden iets minder gretig aftrek dan in voorgaande jaren. Blijkbaar is er een samenhang tussen het winnen van prijzen en de wintersportvakantie…

 

De uitslagen:
Rob Frings 1e prijs (klasse 1+2 ivm Folembray)
Linda Kamerman 1e prijs damesklasse (ivm slalom Zandvoort)
(Linda wil echter geen status aparte als dame, dus dat wordt nog leuk)
Louis Bouman 1e prijs toerklasse + de Ton van Heuzen beker
Jolanda den H**d 3e prijs toerklasse

De Porsche Club Trophy is in 2005 toegekend aan René van Bellen in verband met zijn enorme inzet om de sportevenementen een nieuw leven in te blazen. De prijswinnaars die hun prijzen niet in ontvangst hebben kunnen nemen hebben uiteraard alsnog recht op deze zeer bijzondere club trofeeën.

Deze Nieuwjaarsreceptie was tevens mijn laatste evenement als PCH voorzitter, een rol die ik relatief kort vervuld heb. Een belangrijke reden voor de keuze om de hamer over te dragen is het feit dat ik nu bij Kroymans werkzaam ben. Ik vond het niet gepast, noch ten opzichte van PON, noch ten opzichte van Kroymans, om als voorzitter van de Porsche Club Holland aan te blijven. Ik heb de kar overigens met veel plezier getrokken (was ook niet moeilijk met zo’n bestuur achter me) en denk dat we de perfecte opvolger hebben gevonden in Leo Biermans.

Een gezond 2006!

Paul Krieckaert