Skip to main content

Zelden hebben Peter en Paul zoveel moeite gehad om tot een rechtvaardig oordeel te komen om de winnaars van de 28ste editie van de P&P toerrit aan te wijzen. Je zou bijna gaan denken dat onze PCH leden na 28 jaar deze jongens een beetje doorkrijgen. Volgens Paul was dit natuurlijk niet zo: “ik heb jullie gewoon ongelofelijk gematst dit jaar"!! Uiteindelijk hebben de gereden kilometers de doorslag geven bij de eindrangschikking. Alle deelnemers hadden het juiste woord gevonden.

Het weer was schitterend op deze heerlijke en zeer relaxte rit door de Alblasser- en de Krimpenerwaard. Met een heerlijk zonnetje reden alle auto's door Hollands landschap op zijn mooist en langs terrasjes en cafeetjes waar golfballen met daarop de letters van het bewuste woord verzameld moesten worden.

Bij terugkomst op het golfcentrum Seve in Rotterdam konden de liefhebbers een balletje slaan op de driving range en op de putting green. Voor het tafelen werden de prijzen, wederom door Peter Akkerman beschikbaar gesteld, uitgereikt. Peter & Marian G., Joost & Herman E. en Pali S. met zijn Ineke werden achtereenvolgens de 1e, 2e en 3e prijswinnaars. Ad en Janette B. gingen met de “Golden Golf Club” naar huis; een toepasselijke poedelprijs voor de misschien wel meest ervaren golfers, maar minst succesvolle puzzelaars in het gezelschap.........

Peter & Paul, het was weergaloos leuk!!

Foto's vind u in de fotogalerie via deze link