Skip to main content

De PCH is met een eigen stand aanwezig op het Porsche Approved Occasion Weekend. Op zaterdag 29 en zondag 30 oktober bent u van harte welkom bij de 4e editie van het Porsche Approved Occasion Weekend. Tijdens dit evenement worden meer dan 150 Porsches uit de Porsche Approved Occasion-collectie aan u gepresenteerd op een centrale locatie. Het evenement is beide dagen tussen 10.00-17.00 uur vrij toegankelijk.

Home Boxx Exhibition Center
Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein

Download de digitale uitnodiging

Porsches in elke prijsklasse
Tijdens het Porsche Occasion Weekend staan meer dan 150 Porsches uit de Porsche Approved Occasion-collectie voor u klaar, in elke prijsklasse. Daarnaast krijgen een aantal unieke en opvallende Porsche klassiekers de ruimte op het evenement. Vanzelfsprekend is elke Porsche die u dit weekend ziet beschikbaar voor aanschaf.

De Porsche Approved Occasion-collectie is het exclusieve occasionlabel van de officiële Porsche-organisatie, met modellen in elke prijsklasse. Het Approved Label garandeert daarmee niet alleen volop keuze, maar ook altijd de beste kwaliteit. U weet namelijk van wie u uw Porsche koopt. Maar beter nog: wat u koopt. Met het Approved Label maken we een onderscheid tussen occasions en topoccasions. Porsches die in aanmerking komen voor het predicaat zijn onder andere goedgekeurd op 111 criteria en hebben volledige garantie. Technisch én cosmetisch zijn ze in uitmuntende staat.

24 maanden fabrieksgarantie
Als u tijdens dit weekend de trotse eigenaar wordt van een Porsche uit de Approved-selectie, dan krijgt u in plaats van 12 maanden maar liefst 24 maanden lang Porsche Approved fabrieksgarantie. Daarmee heeft u een perfecte Porsche met een volledige technische garantie.

Voor jong en oud
Ook kinderen zijn van harte welkom. In de Porsche Kids Driving School kunnen de kleinsten onder toeziend oog van onze lieftallige ‘instructeurs’ met verschillende ‘Porsches’ rijden, de wat grotere kinderen kunnen in een race-simulator het circuit onveilig maken en er is nog veel meer te beleven.

Porsche Classic
Porsche heeft een rijke geschiedenis in klassiekers. Het grootste gedeelte van alle Porsches ooit gemaakt, rijdt vandaag de dag nog rond. Tijdens het Porsche Approved Occasion Weekend krijgen een tiental klassiekers de ruimte. Deze klassiekers hebben niet het predicaat Porsche Approved Occasion omdat ze ouder zijn dan 9 jaar of meer dan 200.000 km op de teller hebben, maar zijn wel dealeronderhouden en in optimale staat.

Partners
Partners van dit evenement zijn Mobil1, Schaap & Citroen, Bang & Olufsen, Financial Partner Program en Gant.