Skip to main content

SUOMEN vanhin automerkkikerho Porsche Club Finland täyttää 50 vuotta 2021, ja tätä juhlistetaan upealla juhlajulkaisulla joka ilmestyy juhlavuotena. Kirja avaa aktiivisen, monipuolisesti jäsenilleen palveluita ja harrastusmahdollisuuksia tarjoavan kerhon toimintaa vuoden 1971 pienen ystäväporukan muodostaman yhdistyksen alkuajoista aina tämän päivän vilkkaaseen klubitoimintaan.

Porsche Club Finlandin 40-vuotisjuhlavuonna 2011 julkaistu ”Porsche Suomessa”-kirja saa näin arvoisensa jatko-osan päivitettynä painoksena, joka kirjoittaa yhteiseen muistiin klubin historian aiemman ohella myös viimeisen 10 vuoden ajalta, valottaa Porschen menestystarinaa suomalaisessa autoilukulttuurissa sekä avaa sitä millaisessa maailmassa perinteinen urheiluautomerkki joutuu toimimaan uuden vuosikymmenen avautuessa. Sekä Porsche Club Finlandin että Porsche Racing Club Finlandin toiminnassa aktiivisesti olleet ihmiset pääsevät valokeilaan. Harrastuksen ydintä ei myöskään unohdeta: kirjassa esitellään runsain kuvin ja sanoin merkittäviä suomalaisia Porscheyksilöitä.

Noin 350-sivuinen kirja on arvokas lisä kenen tahansa autoentusiastin, mutta erityisesti Porscheista, merkin Suomi-historiasta ja klubin toiminnasta kiinnostuneen kirjahyllyyn niin meillä kuin maailmallakin. Englanninkielisenä julkaistavan teoksen kirjoittajaksi on valittu auto- ja liikennetoimittaja Arttu Toivonen, joka ammatillisen mielenkiinnon ohella on Porscheharrastajana tuttu kasvo myös klubin tapahtumissa jo vuosien ajan.

Voit tilata kirjan myös ennakkoon

Kirja ilmestyy kesällä 2021 ja toimitukset on tarkoitus aloittaa viikolla 33. Kirjan painos on rajoitettu 1971:een numeroituun kappaleeseen. Kappalehinta on 50 euroa. Voit tilata kirjan ennakolta ja saat sen joko nimetyissä klubitapahtumissa maksutositetta vastaan tai postiennakolla. Mahdolliset pakkaus ja postituskulut laskutetaan postiennakolla kun kirjat toimitetaan.

Erityisnumeroita huutokaupataan

Halutuimmista erityisnumeroista (356,911, oma jäsennumero jne.) järjestettiin huutokauppa, joka päättyi 15.5.2021. Näet huutokaupan tulokset TÄSTÄ LINKISTÄ. Huomioithan että voittanut tarjous tuli maksaa klubin tilille jo kesäkuussa.

Tuki-ilmoittajat (2.6.2021)

Juha Aaltonen
Jouni Ahokas
Natalia Gelgor
Mikko Hartikainen
Pekka Heusala
Mika Häkkinen 398
Tomi Kilpijärvi
Mikko Korvela
Juha Kuntonen
Matti Kylämarkula
Juha Kivimäki
Timo Kotkasaari
Reijo Laine
Harri Lehtonen
Juha Leppänen
Kenneth KB Lind
Olli Maksimainen
Thomas & William Malmberg
Jukka Nummi
Toni Nummi
Toni Niemelä
Anne Palin Ja Arto Kourujärvi
Jukka Puskala
Rauno Ratilainen
Antti Rautalin
Jouni Riuttanen
Jokke Rouhiainen
Tero Sarkkinen
Teemu Svanberg
Antti Takala
Tomi Timonen
Ismo Tuominen
Mikael Turunen
Pekka Wahlgren
Pekka Vainio
Tate Vanhamäki & Teija Hakala
Jonathan Widbom
Veikko Vuoristo
Timo Vähämäki

ML-911 onnittelee!
ProMotorSport
Relaa Racing
Street Legals Lahti

CGH Oy, Rakennuttamisen ja Valvonnan ammattilainen
Creactive Oy
Digital Lighthouse Oy
Geowise Oy
Jetta-Talo Oy Ainutlaatuisten kotien tekijä
Kuljetusliike Koivisto Oy
LARSEN57 Oy
Malmin Optiikka Oy, Miika Kytilä
Mogold
OverPaint Finland 
Pasi Volanen Oy
PH Sewen Oy
Stuttcars.com
Spinverse Oy, Pekka ja Laura Koponen
SSP Maalaus
Turun Mac-Areena
On behalf of all the Arctic regions Porsche enthusiasts, thank you for all the great experiences in the midnight sun and polar nights. Henri Toppala

Tilaa kirja oikealla olevasta linkistä.

Juha Saarentaus, kirjaprojektin vetäjä
s-posti: pcf50.book@porsche-club.fi
puhelin: 0400 413 025

Connect with Porsche Club Finland ry