Skip to main content

SUOMEN vanhin automerkkikerho Porsche Club Finland täyttää 50 vuotta 2021, ja tätä juhlistetaan upealla juhlajulkaisulla joka ilmestyy juhlavuotena. Kirja avaa aktiivisen, monipuolisesti jäsenilleen palveluita ja harrastusmahdollisuuksia tarjoavan kerhon toimintaa vuoden 1971 pienen ystäväporukan muodostaman yhdistyksen alkuajoista aina tämän päivän vilkkaaseen klubitoimintaan.

Porsche Club Finlandin 40-vuotisjuhlavuonna 2011 julkaistu ”Porsche Suomessa”-kirja saa näin arvoisensa jatko-osan päivitettynä painoksena, joka kirjoittaa yhteiseen muistiin klubin historian aiemman ohella myös viimeisen 10 vuoden ajalta, valottaa Porschen menestystarinaa suomalaisessa autoilukulttuurissa sekä avaa sitä millaisessa maailmassa perinteinen urheiluautomerkki joutuu toimimaan uuden vuosikymmenen avautuessa. Sekä Porsche Club Finlandin että Porsche Racing Club Finlandin toiminnassa aktiivisesti olleet ihmiset pääsevät valokeilaan. Harrastuksen ydintä ei myöskään unohdeta: kirjassa esitellään runsain kuvin ja sanoin merkittäviä suomalaisia Porscheyksilöitä.

Noin 300-sivuinen kirja on arvokas lisä kenen tahansa autoentusiastin, mutta erityisesti Porscheista, merkin Suomi-historiasta ja klubin toiminnasta kiinnostuneen kirjahyllyyn niin meillä kuin maailmallakin. Englanninkielisenä julkaistavan teoksen kirjoittajaksi on valittu auto- ja liikennetoimittaja Arttu Toivonen, joka ammatillisen mielenkiinnon ohella on Porscheharrastajana tuttu kasvo myös klubin tapahtumissa jo vuosien ajan.

Voit tilata kirjan myös ennakkoon

Kirja ilmestyy kesällä 2021. Kirjan painos on rajoitettu 1971:een numeroituun kappaleeseen. Kappalehinta on 50 euroa. Voit tilata kirjan ennakolta ja saat sen joko nimetyissä klubitapahtumissa maksutositetta vastaan tai postiennakolla. Mahdolliset pakkaus ja postituskulut laskutetaan postiennakolla kun kirjat toimitetaan.

Erityisnumeroita huutokaupataan

Halutuimmista erityisnumeroista (356,911, oma jäsennumero jne.) on klubin jäsenillä mahdollisuus tehdä ostotarjouksia huutokaupassa, jonne pääset TÄSTÄ LINKISTÄ. Vain kirjan tilanneet ja jo maksaneet klubilaiset voivat tehdä tarjouksia!

Tule kirjaprojektin tukijaksi

Kirjaprojekti tarvitsee myös tukijoita. Tuki-ilmoittajien nimet listataan kirjaan ja saat näin nimesi tai yrityksesi nimen mukaan Porsche-historiaan.  Kirjan tuki-ilmoituksen hinta on 100 euroa. Kirja on muuten myös mainio lahja 2021 Jouluna!

Tuki ilmoittajat tähän mennessä (9.5.2021)

Juha Aaltonen
Natalia Gelgor
Mikko Hartikainen
Pekka Heusala
Juha Kuntonen
Matti Kylämarkula
Juha Kivimäki
ML-911 onnittelee!
Harri Lehtonen
Kenneth KB Lind
Toni Niemelä
Anne Palin Ja Arto Kourujärvi 
ProMotorSport
Antti Rautalin
Relaa Racing
Jouni Riuttanen
Jokke Rouhiainen
Tero Sarkkinen
Mikael Turunen
Pekka Wahlgren
Timo Vähämäki
Digital Lighthouse Oy
Geowise Oy
Kuljetusliike Koivisto Oy
OverPaint Finland 
PH Sewen Oy
Street Legals Lahti
Stuttcars.com
Pasi Volanen Oy
Jonathan Widbom
Teemu Svanberg
Pekka ja Laura Koponen, Spinverse Oy
Veikko Vuoristo
Mikko Korvela
Pekka Vainio
Olli Maksimainen
Jukka Nummi
Toni Nummi
Rauno Ratilainen
Turun Mac-Areena
Antti Takala
Jouni Ahokas
Timo Kotkasaari
Ismo Tuominen
Jetta-Talo Oy Ainutlaatuisten kotien tekijä
Tate Vanhamäki & Teija Hakala
Juha Leppänen
Reijo Laine
SSP Maalaus
Tomi Timonen
Mika Häkkinen 398

Ennakkotilauksen tai tuki-ilmoituksen teet helposti oikealla olevista linkeistä. Tuki-ilmoituksesta ja erityisnumeroista kiinnostuneet voivat myös olla yhteydessä allekirjoittaneeseen.

Juha Saarentaus, kirjaprojektin vetäjä
s-posti: pcf50.book@porsche-club.fi
puhelin: 0400 413 025

Connect with Porsche Club Finland ry