Skip to main content

 

Så tilbydes min Carrera 3,0 til salg. 

Her er muligheden for at eje en klassiker. 

Jeg har ejet bilen siden 2003. 

Bilen er med original motor (930/02) og gearkasse (915/44). Både motor og gearkasse kører super godt; det er klassisk 911 temperament. 

Bilen er sat op med et fokus - 911 køreglæde. Motoren trækker som et bæst, og gearkassen med nye bøsninger i skiftermekanisme er usædvanlig præcis for en 915. 

Bilen står med letvægtskofangere, forskærme og bagklap i hhv glas- og kulfiber i Matsort CTR stil. Kabinen er helt strippet, blot med et par Recaro skålesæder. 

Dette giver en 911 på godt og vel 900kg og 200hk. 

Der er ingen rust i bilen og med køreegenskaber for øje står den aldeles i orden - alt er skiftet. Undervognen er Bilstein sat op til bilen. Dette Leveret af Elephant Racing(ER). Torsionsstænger er også nye og er købt til at passe med bilen og støddæmpere. Bøsninger i undervogn er fra hhv. ER og Rebel Racing - alt er skiftet. Vejgreb og handling er således bedre end da bilen var ny. 

Hjulene er enten de originale 15” fuchs eller 16” 8&9” originale Fuchs. 

Motoren er renoveret, stødstænger og topstykker mv. 

Gearkasse og kobling blev renoveret inden jeg for købte bilen for efterhånden længe siden i 2003 - det kører perfekt. 

Afhængigt af hvad man søger, så mangler der en ny lakering og interiør - hvis man ønsker bilen tilbage i original “oak green.” 

Jeg har dog søgt den ultimative 911 køreoplevelse - det mener jeg at have opnået. Kort sagt er alt enten skiftet eller renoveret fra hjullejer, aksler og CV-led til motorrumspakninger - alt. Spørg endeligt. 

 

Hvorfor sælger jeg så bilen nu. Ærligt talt er jeg ikke sikker. Men, den står for meget i garagen. Jeg er bange for at fortryde det om nogen tid, men jeg mener bilen skal bruges til det den er bygget, at blive kørt. 

Hvis man ønsker bling og brede fælge, er dette ikke bilen. Hvis man er Porscheentusiast, og ved hvad det koster at sætte en bil op som denne, så er dette den helt rigtige 911. 

Carrera 3,0 er en temmelig sjælden bil, og denne skal sælges til en som værdsætter dette. Derfor forbeholder jeg mig også retten til at takke nej såfremt køber blot ønsker at lakere den og “flippe” den.

Den står på danske plader. 

Ring. Tlf 28890089

Bilen udbydes til højeste bud over 450.000kr