Skip to main content

HERFSTRIT op zondag 22 oktober 2017

De traditionele Herfstrit was deze keer georganiseerd door Albert Vos en Guy Machiels. De prachtige rit voerde de deelnemers door het Limburgse en Belgische heuvelland. 

Gestart werd in het nagelnieuwe onderkomen van Speed Service. Deze gerenommeerde klassieke Porsche specialist is sinds april 2017 gevestigd in een gerenoveerde historische Carré boerderij in Sittard. Onder het genot van koffie, thee, Limburgse vlaai en broodjes konden we uitgebreid rondkijken in dit dynamische bedrijf waar men met veel liefde voor het vak en hét merk luchtgekoelde Porsches repareert, restaureert en prepareert. Werkelijk een schitterend bedrijf!

Net na de middag vertrokken we vanuit hier voor de door Albert en Guy uitgezette rit. Na de middag brak er zowaar af en toe een zonnetje door de wolken, waardoor het Limburgse en Belgische landschap er nog mooier bij lag. Na het genieten van het aanwezige natuurschoon en de diverse pittoreske dorpen en gehuchten eindigden we deze middag bij de sfeervolle ondergrondse mergelgrot La Caverne in Valkenburg aan de Geul. De deelnemers hebben hier genoten van een heerlijk diner/buffet ter afsluiting van deze rit.

Marc Bezem
redacteur / webmaster