Skip to main content

Leipzig en Thüringer Wald
14 t/m 17 september 2017

Foto-impressie van het fabrieksbezoek aan de Porsche fabrieken in Leipzig, gecombineerd met een rit door het Thüringer Wald. De deelnemers konden tijdens een rondleiding door de fabriek ervaren hoe de Porsche Macan en Panamera tot leven komen. Behalve een gezamenlijke lunch was er ook gelegenheid om als copiloot een rondje mee te rijden op het testcircuit. Na het fabrieksbezoek genoten de deelnemers van een prachtige tour met veel bezienswaardigheden door het Thüringer Wald. Vertrek- en eindpunt voor dit deel van de tocht was het mooie Hotel am Schlosspark in Gotha, wat voor 2 nachten was geboekt. Ondanks wat technisch malheur voor enkele deelnemers slaagde iedereen erin veilig thuis te komen en kan men zodoende terugkijken op een veelzijdig en beslist supergezellig weekend! Hierna alvast wat eerste reacties van deelnemers.

Beste Allemaal,
Pieter en ik (Guy) hebben heel erg genoten van jullie gezelschap, ook wij zijn weer heelhuids thuisgekomen! Hessel, goed om te horen dat je heelhuids bent thuisgekomen! Bernie, bedankt voor de organisatie van de rit! 
Guy

Dag Leipzig gangers,
Ook van onze kant een compliment aan Bernie en Anke voor de prima organisatie van dit uitje. Wij hebben er van genoten. Nadat Guy mij gisteren attendeerde op de slecht functionerende remlichten, heb ik dat vanochtend na het ontbijt kunnen verhelpen (de remlichtschakelaar maakte geen contact meer met het rempedaal). De rit naar huis is voorspoedig verlopen: geen files en slechts een enkel spatje regen. Jammer dat wij vanochtend niet van iedereen afscheid hebben kunnen nemen.
Warme groet van Ankie en Klaas Eisenga

Beste allen,
Ook wij zijn heelhuids thuisgekomen. Met maar één noodzakelijke stop om te tanken en verder alles in de 5e versnelling gereden. Wel een van de meest intense ritjes in de 911 ooit. Elke geluidje, kraakje was reden voor ongerustheid. Maar uiteindelijk blij de 911 hier weer de garage in kunnen rijden. Vanochtend even vergeten, had iets anders aan mijn hoofd, maar Bernie, hartstikke bedankt voor de organisatie van deze geweldige trip en iedereen bedankt voor de gezelligheid. 
Hessel en Suzan

Beste allemaal,
Ook wij zijn weer heelhuids thuis gekomen. Geen schroeven meer in mijn band gereden en verder lekker door kunnen rijden. Wij willen jullie allemaal bedanken voor de super gezellige dagen en Bernie en Anke bedanken voor deze perfect georganiseerde trip. Wij hebben er weer van genoten!!
Groetjes,
Albert & Trees Verheijen

Dag allen,
We hopen dat iedereen de stortbuien trotserend inmiddels zonder problemen thuis is gekomen van een wat ons betreft geslaagde rit naar Leipzig. 
Dank en tot de volgende keer!
Bernie en Anke Westhoff

Hallo allemaal,
Ook wij hebben weer genoten van dit weekend. Hartelijk dank voor de organisatie en voor de gezellige dagen.
Groet,
Gerard en Carlien Wigmans

Dag allemaal,
Gisteren zonder problemen en af een toe een beetje regen weer veilig thuis. Was een fantastisch weekend. Porsche Leipzig en de rit over het circuit zullen we zeker niet vergeten. De rit door het Thüringer Wald was ook mooi en kon gelukkig "TARGA" worden gereden. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en Bernie en Anke bedankt voor de organisatie.
Groet en misschien tot ziens bij de herfstrit!
Jan en Gerda Blok