Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Zondag, 9, September, 2007

 

Nu na de vakantietijd iedereen terug is, is het hoog tijd de Porsches weer eens uit te laten. En welke dag is daar nu beter geschikt voor dan 9-9-7? We hebben een gezellige en stressvrije dag voor u in petto, die uiteraard meetelt voor de welbekende en felbegeerde “Ton van Heuzen” wisseltrofee 2007. Wordt u dit jaar de trotse winnaar?

Op zondag 9 september a.s. wordt u door de organisatoren van deze dag, Walther Blijleven en Dave Fagan, van harte uitgenodigd voor een ontspannen puzzelrit bestaande uit twee delen.

Het eerste deel van de puzzelrit voert u door de schitterende Betuwe en zal ca. anderhalf uur in beslag nemen. Ook voor een wedstrijd element is gezorgd: tijdens de rit zal het uiterste van uw opmerkingsvermogen worden gevergd.

Na de lunch volgt het tweede deel van de puzzelrit als terugreis. Net zo fraai maar nu volgens het ‘bolletje-pijltje’ systeem.

Na een genoeglijk samenzijn en mogelijkheid tot napraten over de belevenissen van deze dag en natuurlijk de prijsuitreiking, bestaat tevens de mogelijkheid te dineren

Wij rekenen erop dat u zich in groten getale inschrijft voor deze gezellige dag via ons secretariaat en wel graag vóór 31 augustus aanstaande!