Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Donderdag, 8, Mei, 2008 - Zondag, 11, Mei, 2008


Na de Porsche Parade 2006 in Zweden valt in 2008 de Porsche Club Federazione Italiana de eer te beurt om de Europese Porsche Parade te organiseren. De PCFI is de overkoepelende organisatie van alle Italiaanse Porsche Clubs en wordt bij de organisatie van dit evenement bijgestaan door Porsche Italia. Deelname aan de Porsche Parade staat open voor alle Porsche Club leden uit de hele wereld. Maximaal 250 auto’s kunnen deelnemen en in de vorige edities van de Porsche Parade werd dit aantal steevast gehaald. Het evenement vindt plaats aan de Costa Smeralda op het noordelijke deel van het eiland Sardinië.

Het programma start op donderdag 8 mei met de aankomst op Sardinië en inchecken in één van de geselecteerde tophotels. Op vrijdag 9 mei vindt een fotorally plaats met als thema ‘Land en Zee’. Een boottocht naar de Maddalena archipel maakt deel uit van deze rally, evenals een rit door het gebied van Gallura. ’s Avonds is er een diner aan de kust.

Zaterdag 10 mei start met een concours d’élegance in de Marina Vecchia in Porto Cervo, gevolgd door de Porsche Parade, een toerrit langs de schitterende kust van de Costa Smeralda. Zaterdagavond vindt het galadiner plaats in een magische sfeer. Zondagochtend vertrekken de deelnemers weer met de ferry naar het vasteland. Uitgebreide informatie en inschrijvingsformulieren zijn te vinden op de website:

www.porscheparade2008.net