Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Zondag, 15, April, 2007

Convocatie en inschrijfformulier (pdf)

Na de (te) zachte wintermaanden wordt het tijd de Porsches uit te laten en de uitlaten grijs te laten kleuren. Reden genoeg om onze oosterburen op te zoeken aan het begin van dit PCH seizoen. We hebben een gezellige en stressvrije dag voor u in petto, die uiteraard meetelt voor de welbekende en felbegeerde “Ton van Heuzen” wisseltrofee 2007. Wiens naam gaat er dit jaar ingegraveerd worden?

Voor vertrek zal u het bekende en niets aan duidelijkheid te wensen overlatend bolletje pijltje route schema worden uitgereikt. De heenreis van de puzzelrit voert u langs lanen, fraaie wegen en Autobahn en zal ca. anderhalf uur in beslag nemen. Deze etappe eindigt op een sfeervolle locatie genaamd “Landhotel Voshövel” ten Oosten van Wesel. Daar wordt u vergast op een heerlijke warme driegangen lunch.

Na de lunch volgt het tweede deel van de puzzelrit als terugreis. Een afwisselende tocht, die opnieuw afwisselend over de Autobahn en langs mooie plekjes voert, om weer te eindigen in Hotel “Golden Tulip Val Monte” alwaar u opnieuw wordt onthaald met thee of koffie, naar wens met bijbehorend lekkers.

Deze dag auto opwarmen wordt u aangeboden voor het luttele bedrag van € 37,50 per persoon en is incl. de koffie/thee/frisdrank naar keuze voor beide ontvangsten en de warme lunch.

Wij rekenen erop dat u zich in grote getale inschrijft voor deze gezellige dag via ons secretariaat en wel graag vóór 5 april aanstaande! De route beschrijving naar “Val Monte” ontvangt u na inschrijving.

Convocatie en inschrijfformulier (pdf)