Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12

Een driedaags Belgisch bruisend bier en bitterballen festijn, dat op vrijdag begon op Landgoed Mattemburgh in Bergen op Zoom. Dit weekend stond te boek als culinair weekend, waarbij een bezoek aan de brouwerij van Duvel één van de eerste kennismakingen met de letter B van bier was. De eerste overnachting van het Porsche gezelschap was in het Radisson Blu (opnieuw een letter B) Astrid hotel in Antwerpen.

Op zaterdag ging de reis in colonne naar herenmodezaak JF Mode in het Belgische Putte, waar volop geshopt kon worden en er was een onverwachte Vlaamse frieten verrassing. Er is een kennismaking met enkele Belgische Porschevrienden, waarbij geopperd wordt dat een Nederlands-Belgisch evenement eens tot de mogelijkheden zou moeten behoren. Vervolgens ging het in concours d’élégance richting Brugge (jawel, een letter B) waar de overnachting in Hotel Martin’s in Brugge gepland was.

Op zondag werd het gezelschap ingescheept op een boot voor een rondvaart door het Belgische Venetië, zoals Brugge genoemd wordt. De culinaire afsluiting stond die dag gepland bij Bistro BARd’eau in het plaatsje Sluis. Het was de laatste letter B van dit fantastische weekend.

Voor het fotoverslag klikt u op de volgende link