Skip to main content
 Zondag, 20, April, 2008

Beste Porsche Vrienden en Vriendinnen,

Op 20 april vindt er een PCH evenement plaats wat u niet mag missen: de welhaast legendarische B&D rit wordt dan weer gereden. Organiserend duo Louis Bouman en Dave Fagan garanderen ons een geweldige dag. En degenen onder u die deze rit al eens eerder hebben meegemaakt weten het al; de B&D rit staat garant voor spektakel en verrassing! Wij weten al wat er die dag op het programma staat, maar u nog niet, en volgens traditie houden we dat ook zo. Laat u vooral verbazen en mis dit niet! Hier gaat nog heel lang over nagepraat worden….

Een tipje van de sluier zullen wij oplichten; het centrale thema voor de dag is ‘Water’ en alles wat daarmee te maken heeft. Uiteraard gaan we u geen vervelende dingen laten doen en zult u niet nat worden die dag, tenzij u besluit uw Porsche op drijfvermogen te testen, maar dat raden wij u niet aan. Ook worden er van u geen inspannende activiteiten verwacht. Wel raden we u aan om een warme jas mee te brengen, want wij gaan een bezoek brengen aan een plek waar het wat fris is…. U zult worden uitgedaagd, er zal een beroep worden gedaan op uw vindingrijkheid en, zeker niet in de laatste plaats, op uw rijvaardigheid. En meer verklappen we niet. En: de uitslag van de dag telt mee voor de felbegeerde clubtrofee.

De route zal worden gereden in de omgeving van het pittoreske dorp Haarzuilens, waar wij ook zullen starten. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging van inschrijving, met de adresgegevens en een routebeschrijving naar de startlocatie Restaurant de Vier Balken.

Programma

11:00
- Aankomst te Haarzuilens, ontvangst met koffie en gebak
- Na instructie kunt u starten aan de route
- Voor een lunch wordt gezorgd
17:30
- Prijsuitreiking en de mogelijkheid om aansluitend te dineren.

Prijs evenement

De prijs voor dit evenement bedraagt 70,-- euro per persoon en is inclusief welkomstkoffie met gebak, lunch, het bijzondere ‘middagprogramma’, en prijsuitrijking met drankjes en hapjes. Dineren kan voor 50,-- euro per persoon, ter plaatse te voldoen aan het restaurant.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven tot en met 15 april.

 

Convocatie en aanmeldingsformulier B&D Toerrit (pdf)