Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Zondag, 4, November, 2007

Er verdwijnen dit jaar een aantal kartbanen in Nederland, waaronder de populaire buitenbaan aan de Theemsweg in Amsterdam. Reden om dit jaar op die locatie nog een sportief evenement te organiseren in de vorm van een endurance kartwedstrijd, waarin de racetalenten binnen de PCH zich kunnen meten met gelijkwaardig materiaal. We verzamelen op de kartbaan van Amsterdam rond 11.00 uur waarna om 12.00 uur 2 x 5 minuten gelegenheid is om te trainen, gevolgd door een race van ca. 45 minuten. De bedoeling is om met twee rijders een team te vormen zodat ieder 20-25 minuten rijdt. Alleen rijden mag ook (met verplichte pitstop), maar dat raden we niet echt aan, tenzij u behoorlijk veel (buiten)kart ervaring heeft. Heeft u geen teamgenoot, geen probleem, geef u alleen op en we stellen ter plekke een team samen. We rijden met wedstrijdkarts voorzien van Honda motoren.

Er kan een team gevormd vormen met familieleden (kinderen uitsluitend vanaf 16 jaar), vrienden, kennissen of wat dan ook. Voor de PCH leden zal de uitslag meetellen in de sportbeker voor 2007. November betekent vaak nattigheid, hetgeen de spanning op de baan alleen maar kan verhogen. Met goede regenkleding en een helm heeft de rijder daar weinig last van. Materiaal is ter plekke beschikbaar, maar we raden u aan om, zo mogelijk, zelf goed passende regenkleding en een helm mee te nemen.

Er zijn maximaal 15 karts beschikbaar, dus: vol is vol!

Lunch bij Restaurant-Club Onassis, Amsterdam

Aansluitend is om 14.00 uur een lunch gereserveerd bij één van de meest trendy hotspots van Amsterdam, op slechts 10 minuten rijden bij restaurant-club Onassis aan de Westerdoksdijk, met uitzicht over het IJ. Tout Amsterdam komt hier om te flaneren en gezien te worden! Er is voldoende (betaalde) en veilige parkeergelegenheid aanwezig. Uiteraard is het mogelijk om de kartrace en de lunch afzonderlijk te boeken, een a la carte evenement dus!

Download convocatie en inschrijfformulier