Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Zaterdag, 25, November, 2006 - Zondag, 26, November, 2006

download inschrijfformulier

Spetterend FAB50 jubileum-eindejaarsfeest
Saturday Night Fever Party
25-26 november 2006

Tijdens het FAB50 in Berlijn hebben we onze galakleding al kunnen dragen, daarom doen we het in dit jubileumjaar anders dan anders! De smokings en galajurken mogen dit keer thuis blijven. De aanpak van het spetterende PCH FAB50-eindejaarsfeest vraagt om kleding waarin u zich prettig voelt en waarin u kunt swingen op onze Saturday Night Fever party!

50 jaar PCH en 50 jaar muziek. De periode van 1956 tot 2006 heeft zich gekenmerkt door vele muzikale stromingen met topmuziek. Van Glen Miller naar de jaren 60 met Flower Power, gevolgd door de jaren 70 met Soul, de jaren 80 met HipHop en de 90-er jaren met House. Elk decennium met zijn eigen ritme, terwijl u uw laatste Porsche model over het asfalt stuurde.

In dit jubileumjaar van onze club hebben zich bijzondere evenementen afgespeeld. Het jaar werd muzikaal geopend, in mei bracht het FAB50 u naar de fabriek in Leipzig en naar de wereldstad Berlijn. Onze jubilerende leden werden dit jaar op speciale wijze geëerd en alle trouwe evenementbezoekers kunnen aan het eind van het jaar een attentie verwachten. We nemen u nu dus mee naar een swingend feest waarin al deze sferen voorbij zullen komen.

“Saturday Night Fever”. De muziek die we daarbij in gedachten hebben is die muziek waarop u uit uw dak kunt gaan. Dat betekent dat wij graag uw meest geliefde dansnummers draaien. De sfeer bepaalt u zelf, door uw eigen favoriete dansmuziek aan ons op te geven via het inschrijfformulier.

In de bossen van Den Dolder wordt u vanaf 16.00 uur ontvangen in Hotel Restaurant De Ernst Sillem Hoeve. Na de ontvangst en het openingswoord heeft u gelegenheid zich op te poetsen, aan te kleden en mooi te maken. In het Koetshuis openen we om 19.00 uur de spetterende dansavond. Tussen het dansen door kunt u zich tegoed doen aan Mediterrane gerechten en bijpassende drankjes. Verder passeren deze avond een aantal verrassende programma-onderdelen, die we nog even niet verklappen. Eén ervan zal de bekeruitreiking voor de dit jaar gereden sportevenementen zijn.

Na een rustgevende nacht tussen metershoge bomen ontbijten we gezamenlijk op zondag vanaf de klok van 9.00 uur en kunnen we napraten over het feest en hetgeen het FAB50-jaar ons gebracht heeft. En wat we in de komende 50 jaar willen ervaren. Voor de liefhebbers van een rondleiding door de mooie omgeving staat er om 11.00 uur een huifkar klaar om u mee te nemen door de bossen, langs landerijen, via veel natuurschoon.

PRIJS
De prijs voor dit feestelijke arrangement is € 100,- per persoon. Hiervoor wordt u ‘sprankelend’ ontvangen, wordt u verwend met een Mediterrane dis incl. een drankarrangement, staat de avond in het teken van vrolijkheid tijdens de“Saturday Night Fever” party en is er een swingend intermezzo later op de avond. Na een rustige nacht staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar op zondagochtend.

ZONDAGTOER
Wie de omgeving wil verkennen kan om 11 uur instappen in een huifkar, getrokken door paarden. De kosten van deze toer zijn € 15,- per persoon.

INSCHRIJVING
Inschrijven kan vanaf heden via het secretariaat middels het mailen of faxen van onderstaand aanmeldingsformulier en wel tot uiterlijk 18 november 2006 !!

Download inschrijfformulier