Skip to main content

Vast onderdeel van de Porsche activiteiten op een van de grootste autobeurzen ter wereld is het uitnodigen van  Porscheclubleden uit alle windstreken, voor het bijwonen van de IAA Porsche Club Night. Ook de Porsche Club Holland was hiervoor gevraagd. Op maandag 21 september kon de PCH afvaardiging de hele dag de enorme autobeurs vrij bezoeken om ’s avonds, na sluiting van de beurs voor het publiek, met een kleine tweehonderd andere clubleden exclusief toegang te krijgen tot de Porsche stand.

De avond begon, onder het genot van een hapje en drankje, met een welkom aan de clubleden en in het bijzonder aan hen die van ver gekomen waren zoals bijvoorbeeld de Verenigde Staten en Abu Dhabi. We kregen een prachtige videopresentatie met uitleg over de laatste modellen en specificaties. Ook de nieuwe - of liever gezegd ‘vernieuwde’ - 911 generatie kwam daarbij uitgebreid aan bod.

Boven de Porsche stand was een paviljoen met uitzicht over de stand, waar we ontvangen werden met een heerlijk buffet. Een prima band zorgde ondertussen voor zeer dansbare muziek. Volop gelegenheid ook voor de aanwezige bestuursleden om de banden met andere clubs aan te halen.