Skip to main content

"Back to the seventies"

Op 17 november 2012 is het traditionele eindejaarsfeest van de Porsche Club Holland gehouden. Iets minder traditioneel was het karakter van het feest dit jaar want we zijn teruggegaan in de tijd en hebben het feest een thema gegeven: "back to the seventies".

Vol bewondering werd er ge-oohd en ge-aahd bij het zien van de feestkleding voor deze avond. Bij de een zat het 'm in subtiele details en de ander was helemaal "over de top" gegaan met het kiezen van zijn outfit.

In het donker kwamen we aan bij Fort St. Gertrudis waar we hartelijk werden ontvangen in een wit gestileerde designzaal met een toepasselijk welkomstdrankje: Shandy. De muziek was in handen van DJ Henny die voor de gelegenheid een wit pak met wijde broekspijpen en knalrode schoenen droeg en zijn bakkebaarden had laten staan. Onze vicevoorzitter mocht na het welkomstwoord twee clubspeldjes overhandigen aan Ronald D. en Johan B.

En gedanst werd er! Van Swing, Rock and Roll tot samen met DJ Henny ingestudeerde discomoves. Yeah Baby! "Oh Yeah, it was like lightning, everybody was frightening and the music was soothing, and they all started grooving..." U had er bij moeten zijn... De gouwe ouwe muziek zorgde ervoor dat de dansvloer steeds bezet was.