Skip to main content

Zaterdag, 8, Juli, 2017

Na enige jaren willen we bij de PCH de motor evenementen weer op de kaart zetten! En we beginnen dit jaar dan ook met een spectaculaire kickoff.

We worden ontvangen met koffie en thee. Na een korte uitleg over hoe we rijden in groepsverband, gaan we op pad. We rijden een schitterende route over de Veluwe. Rond het middaguur lunchen we op een van de mooiste plekken van Nederland, de Posbank, vervolgens bezoeken we Radio Kootwijk en sluiten we de rit af met een groepsfoto bij kasteel het Geldersche Landgoed. Daarna rijden we terug en is er weer koffie, thee en koek en natuurlijk uitgebreid tijd voor het uitwisselen van verhalen.

Voor leden met wel een rijbewijs maar geen eigen motor bieden we de mogelijkheid een motor te huren uit de verzameling van Hans Koopman. Hans is een journalist van diverse motor bladen en heeft een zeer grote ervaring op motor gebied. Privé is hij een groot liefhebber van klassieke motoren. Hij heeft er in de loop der jaren dan ook zo’n 20 stuks verzameld. Zijn verzameling is zeer divers, van Italiaanse schoonheden bv de Laverda 1000 tot Japanse superbikes uit de jaren zeventig zoals de Honda CB750. Maar ook de Yamaha XT500 en BMWR60 zijn allemaal te vinden in deze schitterende verzameling.

klik hier voor de volledige convocatie