Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Zondag, 28, Oktober, 2018

In samenwerking met de Nederlandse Porsche Club hebben we dit najaar een bijzonder mooi en sportief evenement voor U op stapel staan, een dag Open Pitlane op het Circuit Jules Tacheny te Mettet, Belgie

Met een lengte van 2310 meter, 10 bochten en de befaamde ‘Cork Screw’ is dit een zeer technisch en uitdagend circuit. Perfect om het circuitrijden onder de knie te krijgen of om gewoon lekker te trainen. Circuit Mettet heeft alles; van korte technische stukken tot zeer snelle doordraaiers en hoogteverschillen.

Deze circuitdag is zeker niet alleen bedoeld voor de ervaren rijders. Voor de beginners en minder ervaren rijders wordt een aparte groep gevormd die uitgebreid instructie zal krijgen: vanaf de juiste zithouding, stoel- en spiegelafstelling en het rijden van ideale lijnen. Een training op het circuit is dé ideale manier om op een veilige en verantwoorde wijze beter te leren rijden met uw Porsche. Er zijn deze dag ervaren en gekwalificeerde instructeurs beschikbaar zodat er voldoende mogelijkheid is voor individuele begeleiding.

 

Klik hier voor de volledige convocatie

*** De inschrijving voor dit evenement is gesloten ***