Skip to main content
 Donderdag, 6, September, 2012 - Maandag, 10, September, 2012
 Filzmoos, Oostenrijk

Door een annulering is 1 plaats vrijgekomen voor dit evenement. Heeft u belangstelling, neem dan zo snel mogelijk contact op met het secretariaat van de PCH.
secretariaat@porsche-club-holland.nl

Er bestaan nog steeds vele goede herinneringen en smakelijke verhalen over de in 2001 georganiseerde Oostenrijktoer. De PCH heeft haar contacten met voormalige relaties ter plekke nieuw leven ingeblazen en zet het komend najaar opnieuw een toer uit naar het Oostenrijkse Filzmoos. Van 6 tot 10 september zullen 25 auto’s de bergen in gaan en staat in grote lijnen het volgende te gebeuren.

Donderdag 6 september rond het middaguur start het evenement in de omgeving van Koblenz met een lunch. ’s Avonds komt de groep bijeen in een hotel in Filzmoos van waaruit drie dagen rijplezier worden georganiseerd. U verblijft vier nachten in hetzelfde hotel en kunt alle bagage op één plaats achterlaten.

Op vrijdag, zaterdag en zondag staan er een aantal hoogtepunten op het programma. We zullen een competitieve heuvelklim doen, waarbij de gehele berg slechts toegankelijk is voor onze Porsches. We beklimmen de Grossglockner; te voet of met de auto?

Drie dagen lang rijden door de Alpen met prachtige vergezichten, bijzondere lunchstops en de diners telkens op een andere locatie. Genieten van lokale lekkernijen, een museumbezoek, een avond in een casino, een ontvangst door een Porscherijder in zijn atelier, muzikale omlijsting en wellicht nog meer verrassingen.

De rest wordt nog niet verklapt, maar neem aan dat het rijden met de Porsches in de bergen een feest is. Het organisatieteam heeft connecties ter plaatse zodat veel mooie plekken bezocht zullen worden en er deuren open gaan die normaal gesloten blijven!

Op maandag wordt de terugreis ingezet en komt u afhankelijk van het tijdstip van vertrek voor het vallen van de duisternis weer in Nederland aan. Er is plaats voor maximaal 25 auto’s. Dit uitgebreide programma bieden we aan voor . € 595,- p.p.

klik hier voor de volledige convocatie

Het maximum aantal deelnemers voor dit evenement is bereikt! De inschrijving is gesloten. Er is een mogelijkheid om op de reservelijst geplaatst te worden. Neem hiervoor contact op met onze evenementen coördinator, Peter Ganseman op het e-mail adres:
evenementen@porsche-club-holland.nl