Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Zaterdag, 31, Oktober, 2015
 Porsche Centrum Rotterdam

De laatste twee jaar zijn de occasionprijzen van sommige Porsche modellen explosief gestegen. Voor veel Porsche bezitters een mooie opsteker. Mocht er echter iets vervelends gebeuren, dan kan er een nare discussie ontstaan met de verzekeraar, die zonder geldige taxatie zal uitgaan van de dagwaarde. De dagwaarde is in de meeste gevallen slechts een fractie van de vervangingswaarde. Zeker nu!

Een taxatie door een erkende taxateur is dan ook voor veel Porsche bezitters sterk aan te raden. Daarom organiseren we dit jaar voor de eerste keer een club taxatiedag, exclusief voor PCH leden. Hiervoor werken we samen met Rietveld Taxaties uit Sleeuwijk en met Porsche Centrum Rotterdam.

Standaard taxatie, incl. volledig rapport, incl. BTW € 100,- (normaal € 165,-)
Taxatie WEV, incl. volledig rapport, incl. BTW € 125,- (normaal € 175,-)

Alleen op 31 oktober heeft Porsche Centrum Rotterdam een speciale aanbieding voor Porsche Club Holland leden. Een set tire cradles voor uw Porsche. Tijdens de winterstalling zullen er bij langere stilstand platte vlakken op de banden ontstaan. Met een set Porsche Tire Cadles (rubber bandenmattenset) voorkomt u dit ongemak.

Normale prijs: € 249,- per set. PCH Actieprijs op 31 oktober: € 175,- per set

klik hier voor de volledige convocatie

klik hier voor het aanmeldformulier Taxatiedag

klikl hier voor het bestelformulier Actieset Porsche Tire Cradles