Skip to main content
 Zondag, 5, Februari, 2012

Na het succes van de endurance kart race formule van vorig jaar, kiezen we ook dit jaar weer voor deze wedstrijdvorm, waarbij in teamverband een kartrace van 1 uur verreden wordt. Dit jaar op de gekoppelde baan van het spectaculaire kartcentrum van Race Planet Delft, die over meerdere verdiepingen van het gebouw loopt. 3D karten dus!

Het team dat in één uur de meeste ronden weet af te leggen mag zich het snelste PCH team van 2012 noemen. Een team bestaat uit minimaal twee tot maximaal drie personen. Individueel inschrijven is geen probleem; de organisatie stelt dan in overleg een team samen van 2 of 3 personen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Er geldt een verplicht aantal wissels, zodat het verschil in aantal teamleden geneutraliseerd wordt. Uiteraard is er voorafgaand aan de race ruim tijd beschikbaar om te trainen.

PROGRAMMA
09:30 Ontvangst met koffie en thee
10:00 Instructie en training
11:00 Endurance race van 1 uur
12:00 Lunch
13:00 Einde evenement

Familie en vrienden zijn welkom als deelnemers, echter onder de voorwaarde dat de capaciteit dat toelaat en dat elk team minimaal 1 PCH lid bevat. PCH leden hebben uiteraard voorrang bij de inschrijving. Verder geldt: wie het eerst komt… Er zijn maximaal 15 karts beschikbaar voor deze race, dus wacht niet te lang met inschrijven!

klik hier voor de volledige convocatie

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN