Skip to main content

Zondag, 18, April, 2010

Beste Porsche vrienden en vriendinnen,

Met veel plezier nodigen wij u uit om deel te nemen aan de Toerrit Oost Nederland, die gepland staat op 18 april aanstaande. Sophia en Joop Arendsen hebben een prachtige rit voor u in elkaar gezet, waarbij het legendarische Autobahnrasen weer even in de herinnering zal komen!

De rit start om 11.00 uur in een bos- en heiderijke omgeving bij Gelderlands hoogste punt; paviljoen De Posbank te Rheden alwaar we u ontvangen met een kopje koffie/thee en gebak. U kunt hier genieten van 1 van de mooiste vergezichten van Nederland.

Na een korte uitleg over de diverse wijzen van navigeren, krijgt u het routeboek en wordt er om de minuut gestart. De route brengt u naar diverse mooie en historsche plekjes zoals kastelen en historische dorpjes van Oost Nederland.

We gaan natuurlijk niet alleen maar de Gelderse cultuur opsnuiven, maar ook genieten van de mooiste stuurmanswegen met scherpe links/rechts combinaties, doordraaiers en een stukje waarbij we kunnen testen of onze Porsche ook na de winterslaap de topsnelheid nog kan halen.

Halverwege de rit is er tijd ingeruimd voor een korte break bij een schitterend kasteel in Duitsland waar we, als het weer meewerkt, op het wonderschone terras kunnen genieten van een natje en een droogje.

De rit eindigt omstreeks 16.00 uur bij restaurant De Bronckhorst te Rheden alwaar ons een Culinaire Proeverij wacht. Chefkok Jerry en zijn keukenbrigade zullen een paar heerlijke Gelderse hoogstandjes op ons bord toveren.

Meer informatie en het inschrijfformulier vindt U hieronder.

Convocatie en inschrijfformulier (pdf)