Skip to main content

Op zondag 21 maart was het zover. De Toerrit door Zuid Nederland, georganiseerd in samenwerking met Porsche Centrum Eindhoven, ging van start!

Na de ontvangst van de bijna 130 personen in de showroom van Porsche Centrum Eindhoven startten 63 auto's aan de puzzeltocht. Via diverse kleine dorpen en een stukje A2 werd de eerste tussenstop gemaakt in St. Odiellienberg, alwaar de nieuwe Roadshow Vehicle van Porsche Centrum Eindhoven werd gepresenteerd. Onder het genot van een ijskoffie en een versnapering konden de gasten de benen strekken.

Na deze korte pauze werden de diverse Porsche modellen weer opgestart om aan deel 2 van de 'photohunt' te beginnen. Via een verrassend parcours, waarbij een goede navigator zeker niet overbodig bleek, kwam de voltallige equipe aan bij Bilderberg Chateau Holtmuhle.

Alhier werden de Porsches op het binnenterein geparkeerd om voor de nodige fotomomenten te poseren. Menig gast van het kasteelhotel kwam naar buiten om de rijke keur aan 911'en, Boxsters en Caymans te bewonderen. Na de prijsuitreiking werd genoten van het heerlijke dinerbuffet!