Skip to main content

Een tocht door het prachtige Brabantse  landschap. Tussen 9 en half tien meldden we ons bij Porsche Centrum Eindhoven in Oirschot, al waar we de allernieuwste en ook oudere modellen van ons favoriete merk konden bewonderen. Na de gastvrije ontvangst werden we verwend met heerlijke koffie en de beroemde Brabantse worstenbroodjes. De opkomst was goed. 26 equipes hadden zich aangemeld voor deze uitdaging.

Het eerste traject werd voor de lunch gereden en besloeg ongeveer 100 kilometer. Het bleek om een bolletje-pijltje route te gaan waarbij bovendien 25 foto’s herkend moesten worden. Later werd ook nog onze kaartleeskunde op de proef gesteld. De lunch was beschikbaar gesteld door Paul Geeris Porsche Service en verder heerlijk verzorgd door restaurant de Keizersberg.

klik hier voor het fotoverslag

De tweede helft van het traject was bewust minder intensief gemaakt, maar nog steeds hadden we het onderweg reuze druk. Rond vier uur arriveerden we op de gezellige eindlocatie “Het Ketelhuis“ in Eindhoven. Op naar een heerlijk glaasje wijn of een frisje en een uitgebreide Italiaanse BBQ. We willen Lo en Marjoline Kesselaer complimenteren met de fantastische organisatie van de Brabant Challenge. Wat een werk moet dat zijn geweest! De rally was zeer professioneel uitgezet en voorzien van vele uitdagingen. Gezien de reacties van alle aanwezigen bij Het Ketelhuis kunnen we zeggen dat het een zeer geslaagde rit is geweest. Namens de PCH leden willen wij de evenementencommissie dan ook hartelijk bedanken voor de goede organisatie van deze tourrit.