Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Zaterdag, 28, Oktober, 2006 - Zondag, 29, Oktober, 2006

Opnieuw hebben de 3-S vrienden van alles uit de kast gehaald om u een geweldig toerweekend te bezorgen. Deze rally voert u naar onze oosterburen. Daarbij kunt u onvervalste verrassingen verwachten, die u op een aantal locaties tijdens het traject zult vernemen. U kunt zich daarbij uitleven op een snelheid, die passend is voor uw Porsche. Snelheid is in deze toerrit echter een relatief begrip. Want mooie uitzichten, prachtige routes en uitzonderlijke landschappen zullen u een ongekend gevoel van vrijheid geven.

De start op zaterdagochtend 28 oktober is om 8.30 uur bij Van der Valk Hotel Cuijk langs de A73 bij Nijmegen, met een aangeklede koffie. Rond het middaguur zult u arriveren in een klein dorpje waar u de lunch geserveerd krijgt. Na de lunch zult u zich verbazen over een prachtige route die u met enige stuurmanskunst zult moeten ronden.

Aan het eind van de dag wordt u opgevangen door de organisatoren in een Duits *** hotel en kunt u inchecken. Om 19.30 uur zal er gezamenlijk gedineerd worden en kunt u vervolgens in hogere sferen komen, als u dat wilt….

Op zondagochtend wordt er gezamenlijk ontbeten om 8.00 uur en zal de 1e equipe gaan starten om 9.30 uur. Ook deze dag wordt u verrast met een wonderschone route langs kleine dorpjes, slingerende riviertjes en met prachtige vergezichten. De route leidt u uiteindelijk om 13.30 uur naar een lunchbuffet en de afsluitende prijsuitreiking.

PRIJS
De prijs voor dit fantastische weekendarrangement is € 100 per persoon.

INSCHRIJVING
Inschrijven kan vanaf heden via het secretariaat middels het mailen of faxen van onderstaand aanmeldingsformulier en wel tot uiterlijk 18 oktober 2006.

ORGANISATIE
De organisatoren van deze dag zijn Frank Hurks en Michael Edwards.

Wij hopen een groot aantal enthousiaste deelnemers te kunnen verwelkomen!

DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER

U zult tijdens dit weekend, afhankelijk van uw vertrekadres, zo’n 850 tot 1000 kilometers rijden. Hiervan kunt u zich 650 km uitleven bij onze oosterburen.