Skip to main content

Op de dag dat Nederland wereldkampioen voetbal had moeten worden werd er voor de tweede maal een Concours d’Homard gereden. Deze rit werd dan ook heel toepasselijk de Homard d'Orange gedoopt en ging van Bruinisse dwars door Zeeland richting Brouwersdam en Noordwelle. Speciaal voor de zieke heer Hart werd er als verrassing twee maal een Porsche Parade langs zijn woonhuis gereden. Vervolgens ging de rit naar Scherpenisse, waar een cursus kreeftenkunde, voorzien van bubbels, kreeftenwijn en bijpassend lekkers de afsluiting van de dag was.

Hilarisch was de puntenscore voor de dagrit en de bijbehorende vragen: een gedeelde eerste plaats en een zevenvoudige tweede plek, die wegens paniek bij de organisatoren niet tot een ontknoping is gekomen. De kiss miss van de dag heeft er een hele klus aan gehad!

De regen, die deze dag met bakken uit de lucht viel, heeft geen enkele invloed gehad op het humeur van de deelnemers en de motivatie van de organisatoren. Het was weer een sportief en culinair hoogstandje.

Voor het fotoverslag klikt u op de volgende link.