Skip to main content
 Zondag, 8, Juli, 2012

Met veel plezier nodigt de Porsche Club Holland u uit voor een bijzondere zomerrit, in samenwerking met Porsche Centrum Gelderland op zondag 8 juli a.s. Deze rit voert u over onbekende dijkjes in Gelderland met prachtige vergezichten over de uiterwaarden, door slijtdalen en uiteraard nemen we een stukje Veluwe mee.

We starten om 10:00 uur in de showroom van Porsche Centrum Gelderland in Heteren, waar wij worden ontvangen met koffie en gebak terwijl u kunt genieten van al het moois in de enorme showroom, waaronder de nieuwe Porsche Boxster.

Aansluitend wordt u vanaf 11:30 uur, voorzien van een roadbook met een bolletje-pijltje routeplanning, op weg gestuurd voor een mooie toerrit door het Gelderse landschap. Onderweg is er een lunchmogelijkheid bij een prima locatie voor eigen rekening.

Na de lunchpauze gaat de route verder via bosweggetjes over de Veluwe en we eindigen bij restaurant De Peerdestal te Ellecom, alwaar een heerlijk buffet op ons wacht. Uiteraard moeten er onderweg een aantal vragen worden beantwoord en u krijgt als opdracht om een aantal foto's in de goede volgorde te zetten. Voor de winnaars van deze zomertoer worden fraaie prijzen beschikbaar gesteld.

Voor de winnaars van deze zomertoer worden door State of Art (herenkleding) fraaie prijzen beschikbaar gesteld.
1e prijs: € 300 tegoed in de webshop van State of Art
2e prijs: € 200 tegoed in de webshop van State of Art
3e prijs: € 100 tegoed in de webshop van State of Art

klik hier voor de volledige tekst van de uitnodiging en het programma

De inschrijving is gesloten