Skip to main content
 Zondag, 27, Oktober, 2013

Na twee jaar in de wachtrij gestaan te hebben is het ons eindelijk gelukt een reservering te krijgen op het vernieuwde circuit van Mettet. Dit circuit wordt ook wel ‘klein Laguna Seca’ genoemd, omdat er hoogteverschillen en een Cork Screw in de lay out van het circuit aanwezig zijn. Het circuit is in maart 2010 heropend en compleet vernieuwd. Het asfalt is daarom van een uitstekende kwaliteit en de paddock is volledig geasfalteerd met wc’s, douches en stroomkasten.

Voor elk wat wils – van Beginner tot Pro

Deze circuitdag is zeker niet alleen bedoeld voor de ervaren rijders. Voor de beginners en minder ervaren rijders wordt een aparte groep gevormd die uitgebreid instructie zal krijgen: vanaf de juiste zithouding, stoel- en spiegelafstelling en het rijden van ideale lijnen. Een training op het circuit is dé ideale manier om op een veilige en verantwoorde wijze beter te leren rijden met uw Porsche. Er zijn deze dag maar liefst vier instructeurs beschikbaar zodat er voldoende mogelijkheid is voor individuele begeleiding.

Voor de gevorderde rijders zal het open pitlane principe worden toegepast. Bij voldoende belangstelling wordt er een aparte groep gevormd voor rijders met voldoende circuitervaring waarbij uitsluitend straatbanden gebruikt mogen worden en een tweede groep van rijders met ruime ervaring en licentiehouders, waarbij ook slicks zijn toegestaan.

klik hier voor de volledige convocatie

klik hier voor het on-line inschrijfformulier