Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Zondag, 20, November, 2016

Het jubileumjaar nadert alweer haar einde en dat willen we op een bijzondere wijze afsluiten. We nodigen u graag uit voor een sfeervolle, leerzame en vooral ook smakelijke bijeenkomst op het Betuws Wijndomein in Erichem.

Midden in het prachtige Betuwse landschap, in de nabijheid van het historische Oranjestadje Buren, liggen de wijngaarden van het Betuws Wijndomein. Hier maakt de familie Becker sinds 2004 de beste Nederlandse wijn, die recensent Nicolaas Klei (AD) ooit geproefd heeft. Tegen alle vooroordelen in produceert wijnboer Diederik Becker op innoverende wijze Nederlandse wijnen, die ook dit jaar weer internationale prijzen in de wacht hebben gesleept (de Internationale Wijnkeuring Berlijn 2016).

Het Betuws Wijndomein is een mooi bedrijf, gerund door enthousiaste jonge ondernemers. Hier willen we u een bijzondere eindejaarsbijeenkomst bieden. Er staat ons een uitgebreid en enerverend programma te wachten. Onder leiding van het Wijninstituut biedt het Betuws Wijndomein een tongstrelend avontuur, waar we een middag van kunnen genieten.

klik hier voor de volledige convocatie

klik hier voor het inschrijfformulier