Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Zondag, 25, Maart, 2007

In ons streven om meer evenementen te bieden in samenwerking met buitenlandse Porsche Clubs, hebben wij het genoegen om u mede namens de Porsche Club Belgium (PCB) u uit te nodigen voor de toerrit Pajottenland, waarbij u de mooiste plekjes van Westvlaanderen zult ontdekken.

Behalve het ontdekken van een fraai landschap, kunt u genieten van het goede Bourgondische leven in België. De evenementen van de PCB kenmerken zich door een hoogstand culinair gehalte, hetgeen onze zuiderburen wel is toevertrouwd. Wij hopen op een grote Nederlandse delegatie bij dit eerste gezamenlijke evenement!

Vanwege de afstand bieden we u twee mogelijke starttijden, om 8:30 uur in Antwerpen bij de lokale Porsche dealer of om 10:30 uur bij de distilleerderij in Serskamp. Een routebeschrijving wordt u tijdig toegezonden.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om op de zaterdagavond voorafgaande aan het evenement individueel een hotelovernachting te boeken in Zuid-Nederland of België. Indien u uw wensen hiervoor tijdig te kennen geeft, zal ons secretariaat proberen dit te coördineren.

Programma en timing:
Starttijd 1: 8:30 Ontvangst bij Porsche Center Antwerpen voor een ‘koffie-croissant’
Starttijd 2: 10:30 Bezoek aan distilleerderij ‘de Klok’ te Serskamp
13:00 – 15:00 Lunch te Mullem
17:00 Aankomst op het Kasteel van Laarne en rondleiding
18:30 Aperitief en Diner
22:00 Einde van de rally

Prijs:
De prijs voor dit evenement bedraagt € 100,- per persoon en omvat het ontbijt, de lunch, het diner, de drank en de organisatie van de rally en het road book.

Inschrijving
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de PCH tijdens dit evenement en in verband met de noodzakelijke reserveringen vragen wij u dringend de sluitingsdatum in acht te nemen. De inschrijving sluit op 9 maart 2007.