Skip to main content
 Maandag, 12, April, 2021
 CM.com Circuit Zandvoort

          

      English                    Deutsch                    Français

 

Nu inschrijven!

Op 12 April organiseert de Porsche Club Holland de PCH Zandvoort Day 2021 op het schitterende, vernieuwde Formule 1 circuit in de duinen van Zandvoort. Een mogelijkheid voor Porsche Club leden uit heel Europa om zonder beperkingen van de sportiviteit en dynamiek van uw Porsche te genieten op één van de meest iconische circuits.

We werken volgens het Open-pitlane principe van 9.00 tot 17.00, zodat u zelfstandig of onder begeleiding van een privé-instructeur kunt werken aan het optimaliseren van uw rem- en bochtentechniek. Er zijn speciale sessies voor minder ervaren rijders, die willen ervaren waartoe hun Porsche in staat is achter een instructeur die voorrijdt.

Uiteraard houden we ons aan alle Corona maatregelen zoals die zullen gelden op het moment van de Trackday. Dat betekent wel een aantal beperkingen. Zo is het niet toegestaan om twee of meer mensen in de auto te hebben op het circuit. Gasten van de deelnemer zijn niet toegestaan. Instructeurs kunnen alleen vanuit een andere auto instructie geven, door middel van voorrijden.  Gebruik van een Walkie Talkie is mogelijk.

 

Programma (voorlopig)

09:00     Circuit Open

10:00     Sessie speciaal voor minder ervaren rijders

10:45     Open Pitlane

12:00     Lunchpakket beschikbaar

12:30     Sessie speciaal voor minder ervaren rijders

13:15     Fotosessie op het circuit

13:45     Open Pitlane

17:00     Circuit dicht

 

Overige regels:

Het dragen van een helm en veiligheidsgordels is verplicht.

Geluid: alle deelnemers dienen onder de 93 dB(A) te blijven. Dit wordt gemeten met een microfoon die 25 meter van de racelijn staat. Schakel sportuitlaten zo veel mogelijk uit. Bij teveel geluid kan U van deelname worden uitgesloten, zonder recht op teruggaaf inschrijfgeld.

Het invullen en ondertekenen van een vrijwarings is verplicht. De vrijwaring wordt per email toegestuurd en dient bij aankomst op het circuit te worden ingeleverd.

Deelnemers houden zich aan de geldende Corona regels en volgen de aanwijzigen van de organisatie op.

 

Kosten:

Deelname van de PCH Zandvoort Day 2021 Trackday kost € 359,-  Inbegrepen is een lunchpakket. Een tweede rijder in dezelfde auto kost € 99, inclusief lunch.

Inschrijven kan via onderstaande link. Na inschrijving ontvangt U een mail met daarin de aanwijzingen hoe te betalen.

Inschrijven PCH Zandvoort Day 2021

 

 

          

       English                    Deutsch                  Français