Skip to main content
 Woensdag, 10, Juli, 2013
 TT circuit Assen

De circuitdag van Against Cancer (voorheen Racen tegen Kanker) wordt al jaren georganiseerd voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker. Die dag mag het hele gezin mee. De PCH ondersteunt Against Cancer van harte en beveelt de deelname van harte aan bij onze leden.

De voorbereidingen voor de 9e circuitdag zijn weer in volle gang. Het volledige TT circuit in Assen en het naastgelegen militaire oefenterrein is helemaal tot onze beschikking. Wij gaan een onvergetelijke dag organiseren voor gezinnen waar een kind getroffen is door de ziekte kanker. Er staat heel veel op stapel. Het allerbelangrijkste is dat de kinderen, vaders en moeders mogen meerijden in snelle auto`s, motoren, karts, Dakar voertuigen en trikes. Daarnaast worden er nog veel meer activiteiten georganiseerd met ondersteuning van de Defensie, Brandweer en Politie.

Voor deze speciale dag zoekt de Stichting coureurs die met hun bloedstollende bolides over het circuit gaan rijden met als bijrijder één van de genodigde gezinsleden.

Inschrijven als coureur direct via het on-line inschrijfformulier van Against Cancer

Vriendelijk verzoek om deelname te melden aan het secretariaat van de Porsche Club Holland, zodat wij een deelnemerslijst kunnen verspreiden onder de PCH deelnemers.