Skip to main content

De nieuwjaarsreceptie van de PCH vond dit jaar plaats in het prachtige koetshuis van Kasteel de Haar. Met ruim 100 gasten was de receptie goed bezocht en er heerste een uitermate gezellige sfeer in het koetshuis. Ter opluistering van de receptie was door Porsche Centrum Eindhoven het nieuwe model van de 911 Carrera toegezegd. De demo 911’s bleken echter zo populair dat deze ook in dit weekend vol bezet waren. Geen probleem, er werd een nieuwe 911 uit de voorraad gehaald en deze werd op een trailer naar Haarzuilen gebracht en geparkeerd voor de entree van het koetshuis, om daar uitgebreid bewonderd te worden door de aanwezigen.

Traditiegetrouw werden de toer- en sportbekers uitgereikt. De toerbeker en de Ton van Heuzen wisseltrofee gingen naar Walther Blijleven die deze trofee moet delen met zijn beide navigators: echtgenote Resie en dochter Lisa. De sportbeker 2015 voor de heren ging naar Jaap Romijn en bij de dames was het Diana van Wieringen die de meeste punten had behaald en de trofee in ontvangst mocht nemen,

Na een korte terugblik op het verenigingsjaar en een overzicht van de agenda 2016 volgde een uitvoerige presentatie door Elly de Graaf over de buitenlandreis 2016 met als bestemming Denemarken. Ter plekke schreven  zich al tien leden in voor dit evenement. Na de presentaties werden uitgebreide hapjes geserveerd en volgde een gezellig samenzijn.

klik hier voor het fotoverslag