Skip to main content

Na een uitstekend verzorgde ‘’late breakfast‘’ werden we welkom geheten door Hans van der Valk, directeur Porsche Amsterdam. Gevolgd door een (voor de meeste mensen) zeer duidelijke uitleg van het routeboek, door rallyprofessor Jan Berkhof. Altijd weer leuk te zien dat bij de uitleg vrijwel iedereen het snapt en na ontvangst van ‘de bijbel’ van het rallyrijden,  ‘het Routeboek’, de vragen over en weer gingen.

Het avontuur was begonnen. Via een prachtige bolletje-pijltje route langs Abcoude, Ankeveen, Blaricum, belandden we bij het kaartlezen, even opletten dus. Maar met het liniaaltje om de afstand enigszins in te schatten, heeft het resultaat van het kaartlezen uiteindelijk geleid tot de aankomst bij ‘Huis de Salentijn’ in Nijkerk. Na de fantastisch verzorgde lunch, was het zaak voor half drie ons toch weer bezig te houden met bolletje-pijltje, kaartlezen en jawel, de foto’s.

De finish van de clubrally was bij Porsche Centrum Leusden, alwaar de rally werd afgesloten met een mini slalom. Deze keer was het zaak dat zowel rijder als bijrijder in opperste concentratie zich een slalom baanden langs de pionnen. Vervolgens na een warme ontvangst in de showroom van Porsche centrum Leusden, werden de equipes getrakteerd op heerlijke noedels, vers en naar smaak voor je bereid.

Met een bijzonder voldaan gevoel over deze prachtige dag nemen we afscheid van elkaar en danken PON Porsche Import voor de uitstekende organisatie. Ook bij deze editie toonden alle deelnemers zich weer sportieve en (dus) waardige ambassadeurs van het merk.

klik hier voor het fotoverslag