Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12

Stuttgart, 30 mei 2012

Het 60-jarig jubileum van de Porsche Clubs wereldwijd is voor Porsche AG aanleiding om de leden van de clubs te bedanken voor hun loyaliteit. Porsche heeft daarom een speciale jubileumuitgave van de 911 Carrera S ontwikkeld. Deze 911 Club Coupé verschijnt in een oplage van slechts dertien exemplaren. De speciale 911 is uitsluitend voor leden van de Porsche-clubs verkrijgbaar en is tijdens de tentoonstelling voor het eerst te zien.

De Porsche Club Coupé is voorzien van een uitgebreide extra uitrusting. De motor is voorzien van de nieuwe Powerkit, die het vermogen opstuwt naar 316 kW (430 pk). De auto is verder voorzien van het SportDesign-pakket en een speciaal interieur van Porsche Exclusive. De 911 Club Coupé is gespoten in de kleur ‘Brewster Green’, net als de 20 inch grote SportTechno-wielen. De exclusiviteit van deze speciale uitvoering wordt onderstreept door de op iedere koper afgestemde en beletterde sierbies en met verlichte instaplijsten waarop de modelnaam en het jubileumlogo prijken.

Een van de dertien exemplaren blijft als eerbetoon aan het Porsche-clubleven eigendom van Porsche. Leden van de Porsche-clubs kunnen zich tot en met 16 juli 2012 registreren op www.porsche.com/911-club-coupe om een van de twaalf resterende exemplaren te bemachtigen. Met een officiële, notariële trekking worden vervolgens twaalf namen van leden geselecteerd, die een exemplaar kunnen kopen.

Download hier de gedetailleerde informatie over de 911 Club Edition

De 911 Club Coupé komt beschikbaar voor alle markten, behalve China en India. De prijs in Duitsland bedraagt 142.831 euro, exclusief BTW.