Skip to main content

Velen dromen er van nog eens een echte racecursus te volgen. De PCH leden die u daarin voorgingen zullen beamen dat er bijna niets leukers te verzinnen is met een Porsche. Niet om het meteen tot coureur te schoppen, maar om uw Porsche echt te leren beheersen, wat op de weg nu eenmaal niet mogelijk is. Nadeel van de meeste cursussen is dat er óf tussen van alles en nog wat gereden moet worden, van oude Volvo 40’s tot Porsche, met het daarbij horende risico dat andere deelnemers het niet zo krap nemen, óf anders is de prijs vaak een absolute show stopper.

Na de zeer succesvolle cursus in 2009, in samenwerking met Bleekemolen’s Racing School willen wij begin 2012 opnieuw een professionele racecursus aanbieden, exclusief voor de PCH, waarbij u deelneemt in een groepje van 6-8 deelnemers, allen met een Porsche. Deze complete cursus zal twee volle en zeer intensieve dagen duren en wordt gegeven op het prachtige circuit van Zandvoort. Het is na de cursus mogelijk een officieel KNAF examen te doen en een racelicentie te halen, maar dat is uiteraard geen noodzaak. Plezier maken en veel rijervaring in de Porsche opdoen zijn de belangrijkste argumenten om mee te doen.

De data en definitieve prijsstelling kunnen worden vastgesteld als de definitieve agenda voor 2012 van circuitpark Zandvoort bekend is. Heeft u belangstelling voor deze cursus? Meldt dat dan vast vrijblijvend bij ons secretariaat. Op die manier hebben we tijdig een indruk van de potentiële belangstelling en kunnen we de cursus op de juiste manier door Bleekemolen Racing School laten plannen en voorbereiden!