Skip to main content
 Woensdag, 12, Juli, 2017
 TT Circuit Assen

Alweer voor de 13e maal organiseert Against Cancer de Circuitdag en wel op woensdag 12 juli 2017. Op deze bijzondere dag kunnen gezinnen waarvan een kind getroffen is door kanker onbezorgd een hele dag genieten. Meerijden in race auto’s, supercars, vliegen in een helikopter, karten, achterop een racemotor over het circuit, meerijden over het dakar-terrein, springkussens…. Het is teveel om op te noemen. Brandweer, Politie, Defensie, Luchtmacht, Marechaussee doen ook mee aan deze dag en zorgen voor een geweldige dag. Dankzij de vele bedrijven, teams, coureurs en vrijwilligers elk jaar weer een dag om niet meer te vergeten. De Circuitdag 2017 is voor het hele gezin en er is voldoende te beleven voor de zieke kinderen, broertjes en zusjes en de papa’s en mama’s.

Vorig jaar mochten we bijna 200 gezinnen verwelkomen op een zonovergoten dag. En het was weer een geweldige dag! De gezinnen hebben volop genoten.

Wil je gezinnen en kinderen een onvergetelijke dag bezorgen met je Porsche of een andere bijzondere auto? Schrijf je dan nu hier in als coureur en geef een glimlach aan een kind in zijn race tegen kanker.

 

Volg deze link naar het inschrijfformulier