Skip to main content
 Zaterdag, 9, Juni, 2018 - Zondag, 10, Juni, 2018

In het weekeinde van 9 en 10 juni vinden de Porsche Days 2018 op Circuitpark Zandvoort plaats. Het evenement waarbij de magie van Porsche tot leven komt, is groter en spectaculairder dan ooit, omdat tijdens dit weekeinde een bijzonder jubileum wordt gevierd: 70 jaar sportwagens van Porsche. Het publiek wordt onder meer getrakteerd op een line-up van de mooiste en meest bijzondere Porsches uit de afgelopen zeven decennia die op Nederlandse bodem rondrijden.

De Porsche Days 2018 zijn vrij toegankelijk voor iedereen.

Het jubileum van Porsche wordt op 9 en 10 juni wereldwijd gevierd. In Nederland concentreren de festiviteiten zich op het legendarische duinencircuit in Zandvoort. Het jubileum komt bijvoorbeeld tot uiting in een circuitparade van tientallen memorabele Porsches van de afgelopen 70 jaar. Nieuw in het programma is het Porsche concours d’élégance. Hiervoor kunnen onder andere de Nederlandse Porsche Clubs de mooiste en meest bijzondere auto’s van hun leden inschrijven. En naar alle waarschijnlijkheid geven alle drie supercars van Porsche acte de préséance op Zandvoort: de 959, de Carrera GT en de 918 Spyder.

De PORSCHE CLUB HOLLAND mag als een van de oudste Porsche clubs ter wereld natuurlijk niet ontbreken op dit mooie evenement en zal dan ook met een eigen stand en crew aanwezig zijn.

We willen de bezoekers laten zien wie we zijn, wat de PCH betekend heeft en kan betekenen voor de Porsche bezitter. Graag nodigen wij al onze leden uit om hun club te komen bezoeken op dit prachtige evenement. U bent  welkom in onze VIP-stand waar we u ontvangen met een drankje en een hapje en een presentje. Om goed voorbereid en niet uitverkocht te zijn verzoeken wij u om u in te schrijven voor dit evenement.

Kilk hier voor het inschrijfformulier

TIP: vergeet uw clubpas niet!
Graag tot ziens in Zandvoort

INSCHRIJVEN VIA PORSCHE 24 voor P-tickets en rij-arrangementen

Fascination Sportscar

Tijdens de Porsche Days op Circuit Zandvoort vieren we 70 jaar Porsche sportwagens samen met
alle Porsche eigenaren van zowel classic als nieuwe modellen. Een weekend vol feestelijke activiteiten
rondom het Porsche jubileum voor het hele gezin. De Porsche Club Holland is aanwezig met een eigen stand op de paddock.

Bestel vanaf 29 maart uw tickets, catering of rij-arrangementen in de Porsche24 app en reserveer hier tevens uw gratis Porsche parkeerplaats.

Voor meer info, klik hier.