Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Dinsdag, 26, December, 2006

Organisatie: NPC

Download hier de uitnodiging en inschrijvingsformulier:

Namens de NPC zijn we ook dit jaar in de gelegenheid u uit te nodigen om op 26 december uw Porsche uit te laten in de Zandvoorste duinen. Ons inziens een geweldige mogelijkheid om na 2 opeenvolgende zondagen uit te waaien aan de Nederlandse kust, zowel voor de auto als voor het baasje.

Programma:
Vanaf 11.30 uur kunt u terecht in Mickey’s Bar op het Circuit Park Zandvoort voor de inschrijving inzake het vrij rijden op het circuit. Vanaf ca. 12.00 tot 16.00 uur staat het circuit tot onze beschikking.

Na 16.00 uur kunnen we gezamenlijk onder het genot van een aperitiefje afsluiten, waarna u, indien gewenst, weer op tijd bij familie of vrienden aanwezig kunt zijn voor het diner.

Kijkers zijn uiteraard ook van harte welkom. Ook hier geldt: ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’.

Veiligheid:
Natuurlijk denken wij, net als u, aan de veiligheid. Daarom moeten de volgende, noodzakelijke regels in acht genomen worden:

1) meer dan twee (2) personen per auto is niet toegestaan;
2) elke inzittende moet een helm dragen en in de gordels zitten;
3) kinderen jonger dan 12 jaar zijn niet toegestaan;
4) huisdieren zijn niet toegestaan.

De inschrijving sluit vrijdag 15 december, er kunnen maximaal 60 Porsches deelnemen dus meldt u snel aan. Voor de inschrijving kunt u gebruikmaken van bijgaand antwoordformulier of e-mail. Voor de volledige voorwaarden zie de officiële uitnodiging:

Download hier de uitnodiging en inschrijvingsformulier: