Skip to main content
75 Years of Porsche
Officially approved Porsche Club 12
 Vrijdag, 25, Maart, 2011 - Zaterdag, 26, Februari, 2011

12 februari 2011

Jaarlijks kan Porsche Club Support in Duitsland nog geen 10% van de aanvragen voor een fabrieksbezoek van de 650 Porsche Clubs uit de hele wereld honoreren. Omdat de PCH dit jaar haar 55-jarig jubileum viert, komen wij in aanmerking voor één van de schaarse beschikbare plaatsen.

Het bezoek aan het Porsche Museum en de fabriek in Stuttgart zal plaatsvinden op 25 maart a.s. Door het strenge beleid in de fabriek en door het feit dat daar een aantal verbouwingen gaande zijn kunnen er slechts 30 bezoekers in de fabriek worden toegelaten. Om dezelfde reden kan dit jaar niet worden gegarandeerd dat de (gehele) productielijn kan worden bezocht. Een bezoek aan de motorenfabriek staat wel definitief op het programma.

Om de inschrijving zo eerlijk mogelijk te laten verlopen zal binnenkort een on-line inschrijfformulier op de site worden geplaatst. PCH leden zullen vooraf per mail worden geïnformeerd wanneer dit inschrijfformulier beschikbaar zal zijn. Inschrijven op een andere manier is niet mogelijk!

Deelname is voorbehouden aan PCH leden en aspirant-leden. Aanmeldingen worden strikt behandeld in de volgorde van binnenkomst van het formulier. Er kunnen maximaal twee personen per inschrijving/auto worden aangemeld. Er geldt een door Porsche opgelegde leeftijdsgrens van 16 jaar voor het fabrieksbezoek. Fotograferen in de fabriek (op welke manier dan ook) is absoluut verboden omdat Porsche de privacy van haar werknemers wenst te beschermen. De lunch in het beroemde Christophorus restaurant van het museum en een diner in Stuttgart worden ons aangeboden door Porsche Club Support.

Programma: (tijden onder voorbehoud)

25 maart:
11:00 uur: aankomst en parkeren Porsche Museum
11:15 verzamelen in lobby Porsche Museum
11:30 Museum bezoek met gids
13:00 Lunch in Porsche Casino restaurant, aangeboden door Porsche AG
14:00 Fabrieksbezoek met rondleiding
16:00 Souvenir shopping in Porsche Design Driver’s Selection winkel
20:00 Diner in Stuttgart t.g.v. 55-jarig jubileum PCH, aangeboden door Porsche AG

26 maart
vertrek, c.q. eigen programma in of rondom Stuttgart

De stad Stuttgart en omgeving biedt talloze mogelijkheden. Er is geen georganiseerd programma voor 26 maart of daaropvolgende dagen. U kunt uiteraard uw verblijf verlengen en een eigen programma samenstellen. Voor suggesties en mogelijkheden verwijzen wij u naar de website van de stad Stuttgart

UMWELTPLAKETTE

Formeel is een Umweltplakette sticker verplicht voor een bezoek aan de stad Stuttgart met uw auto. Porsche heeft ons aangegeven dat er naar hun weten niet of nauwelijks wordt gecontroleerd en dat er in het verleden nooit problemen hiermee zijn geweest. Uiteraard blijft dit voor uw eigen risico! Voor meer informatie over of het aanvragen van een Umweltplakette verwijzen we naar de website van TÜV NORD Nederland:

HOTEL

Gezien het programma is het mogelijk om op de ochtend van 25 maart aan te reizen. We gaan er echter van uit dat de meeste deelnemers op 24 maart zullen aanreizen en we hebben voldoende 2-persoonskamers geboekt voor aankomst op 24 maart en vertrek op 26 maart. Verlenging mogelijk op aanvraag en indien beschikbaar. Gelieve op het aanmeldformulier duidelijk uw aankomst- en vertrekdatum aan te geven en het gewenste type kamer.

De kamer en bijkomende kosten dienen door de deelnemers bij vertrek zelf afgerekend te worden. De PCH heeft echter een credit card garantie afgegeven voor deze reservering. Een no show of annulering betekent onherroepelijk dat de kamer betaald dient te worden, tenzij de PCH er in slaagt tijdig een alternatieve deelnemer te vinden! Door het inzenden van het inschrijfformulier verklaart u zich akkoord met deze voorwaarde.

Best Western Hotel Ketterer
Marienstr. 3
70178 Stuttgart
Tel.: ++49 (0) 711 2039-0

Kamerprijzen:
Donderdag 24/3:
€ 159 per 2-persoonskamer; € 119 per 1-persoonskamer*
Vrijdag 25/3 – Zondag 27/3:
€ 129 per 2-persoonskamer; € 109 per 1-persoonskamer*

(1-persoonskamers op aanvraag en indien beschikbaar).

Er zijn tevens 15 garageplaatsen in het hotel gereserveerd.
De prijs hiervoor bedraagt € 12 per dag.

Kamerprijzen zijn incl. uitgebreid ontbijtbuffet en BTW. De kamers beschikken over W-Lan aansluiting, TV en minibar.

Door de PCH worden voor dit evenement geen kosten berekend.
Maximum aantal deelnemers: 30 personen

INSCRIJFFORMULIER

HELAAS, INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK.
DE BELANGSTELLING WAS ENORM. HET EVENEMENT IS VOLGEBOEKT